keiko33 komentáře u knih
Aj tato cast super, pacila sa mi viac ako prva, hoci tiez mohla mat o par stran menej. Skoda len, ze v knihe neboli fotky doboveho oblecenia, bolo by to velke plus. Na zaciatku ma bavilo podpichovanie medzi clenmi skoly noci. A oblubila som si Philippeho, skoda ze mu bolo pridelenych, len par stran. Zaujimave bolo aj zakomponovanie postavy Shakespeara a Alzbeta s Rudolfom mi strasne liezli na nervy.
Knihu som citala detom. Pobyt v sirotinci, bol z celej knihy asi najzaujimavejsi. Detom som to davala za priklad, aby si vazili co maju a nestazovali sa na hluposti, lebo su ludia co su na tom ovela horsie. No postupne, ako sa to zacalo vyvijat, stracalo to stavu. Tiez mame precitaneho Harryho Pottera a dost sme to porovnavali a Harry bol ovela lepsi. Kebyze sme Harryho necitali, hodnotenie by bolo uplne ine. Nebolo to vobec zle, ale akoby niektore veci neboli dotiahnute. Akosi som celu tu magiu a to carovanie nepochopila. Mozno v dalsich castiach to bude nejak rozpisane viac. A celkovo mi tam chybalo viac akcie.
Citala som ju mladsej dcere a strasne som sa nasmiala. Klementynka nemala chybu. Hoci keby take lotroviny povyvadzala moja dcera, asi by ma ten smiech presiel. Knizka je velmi pekna , nielen obsahovo, ale aj vzhladovo. Odporucam pre 7-10 rocne dievcatam.
Celkom mile prekvapenie. Mam rada historiu, takze tie opisy z historie mi nevadili, dej plynul pomaly, ale vdaka tomu som opisy viac vnimala. Ked knihu doslova zhltnem, vela veci mi unikne. Sice mi citanie trvalo dlhsie a mozno mohla mat kniha o par stran menej, citanie som si uzila. Po tom konci, som poriadne navnadena na pokracovanie a tesim sa na cestovanie do minulosti. Obdobie renesancie a humanizmu ma vzdy fascinovalo a som zvedava ako si stym autorka poradila.
Uplna pecka. Uz davno som sa tak nenasmiala. Pribeh pisany s pohladu chlapa, bol podany velmi vtipne a velakrat velmi trefne.
Na prvy pohlad kniha vyzera ako gicova eroticka kniha, no len vyzera. Bolo to plne lasky, citov a napatia. Ked sa pribeh rozbehol, ani chvilu som sa nenudila.
Zaujimava tema pribehu. Prijemne oddychove citanie, ktore skonci ako inak stastne.
Taka obycajna romantika, nicim neurazi, ale ani neohuri. Napad objednavky buduceho zivotneho partnera? Tato tema mi akosi nesadla.
Prijemna oddychovka z vysokoskolskeho prostredia s kvapkou napatia.
Cela seria je uzasna, sice uz niesom cielova skupina, no precitana jednym dychom. Zatial najlepsia seria o anjeloch, ktoru som citala, mam rada autorkin styl pisania.
Pribeh nebol nic extra, no bol podany velmi vtipne. Quentin bol take naivne zlaticko a Margo? Tak tu som velmi nepochopila, hlavne ten zaver. Bola zvlastne strelena a aj tym bola kniha ina, hoci kto uz cital nieco od Greena, ho to velmi neprekvapi. Kniha je sice skor pre mladsie rocniky, ale spravanie hlavnych postav, nas nuti zamysliet sa, no nie vzdy to pomoze, pre mna bola Margo a jej spravanie zahadou, hlavne ten koniec.
Velmi dojimavy pribeh o laske, nenavisti a vojne. Roberta bola vyslovene odporna, no davala pribehu stavu. Coul bo uzasny, no pocas doby, ked mal zranenu nohu, bol tiez hnusny, ale dalo sa to pochopit, kedze jeho ego tym poriadne trpelo. A Alaina, tak presne tak si predstavujem hrdinku z romanu o vojne Severu,proti Juhu. Nebojacna, hrda s velkym srdcom. Aj ked mal roman dost vela stran, vobec to nevadilo a co je najdolezitejsie, vsetko dopadlo dobre a kazdy dostal co si zasluzil.
Taka vtipna oddychovka, viem si predstavit, ze by z toho bola super romanticka komedia. Zivot Maddie bol plny blaznivych nahod a aj ked si toho vela pretrpela, nakoniec vsetko dopadlo dobre. Kniha nieje nic extra, ale ak mate radi styl ala Sophie Kinsella, tak sa vam bude pacit.
Za mna najlepsi diel serie a hlavne najvtipnejsi. Elizabeth bola proste podarena a Ian bol sice prhky, no zlaticko. Najprv to pokaslal, ale nakoniec vsetko s hrdostou zvladol. A ten koniec okolo sudneho procesu bol asi najlepsi, dodalo to knihe trocha napatia.
Osemrocnej dcere sa velmi pacila a to citat velmi nechce.
Tento diel sa mi pavil viac. Mam rada odvazne hrdinky, ktore vedia byt nezavisle a potom sa zalubia do panovacneho, chladneho muza, ktory je z nich paf, no dlho tomu odolava. Vstah Alex k sluzobnictvu nemal chybu a babicku som milovala.
Blog spisovatela sa mi pacil, ale toto uz velmi nie. Na zaciatku to bolo celkom fajn, no postupne ma kniha uz nudila. Kniha mi pripadala silene vtipna a vela veci malo uveritelnych. Raz za cas si precitat jednu vtipnu prihodu ano, ale nie tolko pokope.