Klárai

K téhle knize se čas od času vracím. Má v sobě velkou sílu.

Tuhle knihu miluji od dětství! Moje srdcovka!

Prostě klasika! Četla jsem ji snad pětkrát a ráda se k ní vracím. U nás v rodině zlidivěly některé hlášky z ní.

Poslední aristokratka je velmi příjemná čtivá kniha pro chvíle oddechu. občas děj sice trochu vázl, ale stejně rozhodně stojí za to, si ji přečíst. Dobrých humorných knih je zoufale málo a tahle kniha patří určitě k těm lepším.
Těším se, že si přečtu i pokračování, ale pro jistotu si ho nejdřív půjčím v knihovně, abych si byla jistá, zda stojí za to, si ho i koupit.
Velkým plusem knížky je příjemná atmosféra, kterou navozuje, protože krváků mám v poslední době už plné zuby.
Rozhodně doporučuji.

Knížku jsem si koupila, protože mě navnadilo, že dostala cenu Miloslava Švandrlíka. Musím přiznat, že mě nezklamala, hned mě vtáhla do děje a smála jsem se nad ní skoro od začátku do konce. Horší, že i v autobuse, cestou z knihkupectví, když jsem neodolala a začetla se do ní. Lidi se na mě dívali jako na blázna.
Kdo má rád inteligentní laskavý humor a příběhy o přízracích a strašidlech, ten si přijde na své.
Je to vtipné, příjemné čtení, určitě se ke knížce budu vracet. Doporučuji.

Pořád se k téhle knize vracím. Patří mezi moje nejoblíbenější.

Knížka mě hned vtáhla do děje, ale místy jsem se trochu ztrácela.

U téhle knihy jsem si hodně poplakala, ale opravdu stojí za to.

Moc příjemná knížka, která některými postavami navazuje na Harryho Pottera. Hezky se četla.