klarence komentáře u knih
Nenáročné čtení , chvilku Vás to pobaví.
Někde to není moc dotažené, ale celkově na dovolenou , jako oddechovka.
Proč ne ..
Za mne mírné zklamání. Přišlo mi, že se tam nic moc dlouho neděje a pak to teprve na konci nabralo nějaký směr. Neměla jsem problém číst, ale přišlo mi to o proti jiným knihám slabota.
Mne se tato kniha moc nelíbila.. moc dlouhý začátek, který by se dal směsnat to méně stran.. S hlavní hrdinkou jsem si asi nenašla moc dobrý vztah. Konec byl tochu hodně useknutý o proti dlouhému začátku .. Najednou se dozvídáte věci , kteté měly být už někde v první polovině...
Místy nedovysvětleno.. ne , za mne to nebyla žádná pecka.
Kniha se dobře četla a jsem ráda, že jsem mohla číst i druhý díl.
Příjemné, milé , nenáročné, místy zábavné. Hadrkováni mezi oběma detektivy mi bavilo, ale bude i další díl ?
Zajímalo by mne, jaké budou další vztahy ...ráda se vrátím.
Tuto knihu jsem objevila v nabídkách a recenze k ní , ale nejvíc mne zaujal obal knihy :-) A pak jsem si udělala radost a předobjednala ji (dostala jsem i dárek )
Jednou za čas si odskočím do světa fantazy. Přiznám,že jsem na začátku měla problém se soustředit (přeladit se z detektivek ) Chvilku se mi na začátku zdálo, že je trošičku ploché a pak vlna adrenalinu... Než mi to došlo, už jsem byla pohlcená .. Hlavní hrinku jsem si hned oblíbila a pak draci a celkově vztahy v kvadrantech a tak..... Vím určitě , co dostanu k narozeninám, druhý díl ... Bavilo mi to takto ,,ulítnout´´
V této knize jsem měla na začátku problém se vyrovnat s vyprávněním několika osob a musela jsem se vrátit na začátek, jestli jsem si osoby nespletla. Až později to dávalo trochu smysl . Ale upřímně , i když se mi kniha četla dobře a těšila jsem se na vyúzlení, které jsem nakonec dostala :-)
Určité pasáže nejsou dle mého názoru úplně reálné.. ale jako oddychovka na dovolenou , jo , proč ne.
Tuto knihu jsem zakoupila ve slevě na cestu na dovolenou. Musím přiznat, že mne bavila..nečekala jsem to. Dobře se mi četla . Hlavní hrdinku jsem si oblíbila.. celkově spokojenost..urřitě se k autorce zase vrátím :-)
Příjemná pohodová kniha s lehkým humorem. Dobře se mi četla a už mám nachystaný druhý díl...
Tak přiznám, že ze začátku jsem měla problém se začíst ..
V určité chvíli , ale nabírá kniha docela rychlý spád a šlo to samo.
Jen se mi některé věci zdály neuvěřitelné, možná i překombinované.
a jak je níže komentář, Jurek už pryč .. souhlasím.
Mám ráda tuto spisovaltelku, ale na začátku jsem trochu tápala ,o co vlastně jde. Místy trochu neuvěřitelné...moc shoda náhod. Vlastně i s hlavní představitekou, ale moc dobře se mi četla. Padla za jediný večer.
Tentokrát audiokniha,, ale zcela záměrne. Kdysi jsem si půjčila Sněhuláka, ala pak jsem ho nebyla schopna vůbec vnímat. Autor samozřejmě za to nemohl, ale už jsem se k němu zpět nevrátila. Teď jsem si říkala, že je už čas..Tak jsem si vybrala Netopýra , kde ho čte Hynek Čermáka dal tomu šmrnc. Musím přiznat, že seznámení s Hollym bylo ze začátku rozpačité .. místy mne kniha rozesmála.. líbil se mi popis původních obyvatel. Ikdyž konec asi úplně ne, ale ráda se zase k tomuto autorovi vrátím.
Přiznám na mne těžší téma o rasové nenávisti .. ani se mi moc nechtělo o Ellie číst.. ale ta tomu dávala ten hlavní poklad.. závěrečné propojení na konci knihy. stálo za to :-)
Tentokrát mi příběh zase tak moc nebavil. Hlavně na konci mi přišlo, že něco není úplně vyřčeno a upoutávka na další díl v závěru si myslím, že nemusela být.
ale četlo se mi to dobře
Audiokniha : příběh je tak trošku neuvěřitelný. místy docela brutální .
ale celkově se mi příběh docela líbil a oblíbila jsem si Kate
Kniha se dobře četla, sice bych si odpustila určité scény, ale celkově to nebylo špatné. Tento typ knih zase moc nečtu ( už jsem vyrostla ) , ale na takové zpestření to nebylo špatné.
Velmi čtivé. Vlastně jsem čekala krapet něco jiného, ale byla jsem mile překvapená zvraty a zápletkou. Jen ten konec bych trochu víc doladila.
Trošku mi to přišlo urychlený. ale ano , líbilo se mi to.
docela brutální jízda. Dobře se to četla , konec jsem tak úplně nečekala.
super
Moje první audio kniha a musím říct, že přednes byl výborný a dával knize větší šmrnc. Na začátku jsem, ale čekala krapet něco jiného a místy se mi to zdálo zdlouhavé. Musím přiznat, že mi to nakonec bavilo, kdy si autorka hraje s myslí. Také přiznám,že rozuzlení jsem nečekala, jen vím, že do toho lesa nikdy nevkročím :-)
Tuto knihu jsem dostala na doporučení a upřímně, bylo to pro mne dost náročné čtení a moc dlouhé a bez zdárného konce. Nejvíce mi vadilo to přeskakování v časech, mátlo mne to. Moc jsem se s touto knihou prala , zda ji dočtu.
Nakonec jsem se s tímto tématem poprala, ale nejsem si jista, zda se k této autorce vrátím.