klaritkaa komentáře u knih
Dneska už trosku knížka z ,,jiné doby,, ale pořad moc pěkná.
Krátké, byť zábavné čtení.
Silné vyprávění mladého studenta, který byl odvlečen do války. Hluboká myšlenka bezvýznamnosti válek...
Nádherná, chytlavá, romantická se šťastným koncem. Nemám slov:-)
Velmi chytlavá kniha. Detektivka z 11. století plná nečekaných zvratů. Tým mladé lékařky, eunucha a detektiva hledají šíleného vraha malých dětí. Velmi doporučuji.
Do poslednich stran jsem nevedela, jak to vlastne dopadne. Chytlava kniha, dalsi skvela MCbainovka, nyni s vetsi dramaticnosti.
Další detektivní příběh Steva a jeho kolegů. Opravdu povedený kousek. Doporučuji přečtení.
Ve čtvrtině knihy jsem se rozhodla, že nebudu číst dále. Po jednom dni a neustálém přemýšlení, zda to tak dopadne, či ne, jsem vzala knihu opět do ruky a dočetla. Krásná, romantická a emotivní kniha.
Moc pěkně napsaná kniha z válečného období. Fantazie tady opravdu jede na plné obrátky. Ne vždy vše končí Happy endem, hlavně ne život. Konec opravdu dojemný, ale krásný.
Klobouk dolů před autorkou. Myslím si, že touto knihou ukázala, jaké svinstvo ,,muslimové'' dělají. Jak žijí. Nedokážou se a hlavně nechcou se začlenit do komunity, kde se stěhují. Hnus všem imámům, kteří si hrají na ''bohy'' !!!!!!
Jak první díl, tak druhý díl byl opravdu akční. Přečetla jsem obojí jedním nádechem. Už se těším na další díl :)
Tuto knihu jsem četla jako svůj první dívčí román a strašně se mi líbil.
Je to už delší doba, co jsem ji přečetla, ale stále na ni vzopomínám a snažím se podle ní řídit.
Perfektní kniha s historický příběhem. Velmi čtivá.
Jako první jsem viděla film, ale kniha je kniha :) doporučuji.
Velmi čtivá kniha ze světa smetánky. Peníze hýbou světem, ale jsou opravdu všechno? :)
Dovolenkové počtení. S touto knihou se dostanete do světa smetánky. Bohatí muži, spousta peněz, luxusní značky. Velice příjemné počtení.