Klichem1 komentáře u knih
Milujem to nádherné nové ilustrované vydanie. Obsahove ma však potešila aj hneď prvá verzia. Skvelé doplnenie hlavnej ságy.
Príjemné oddychové čítanie. Ako stvorené na cesty, či na dovolenku.
Smutný obraz spoločnosti a ľudskej povahy samotnej, v krásne napísanej a veľmi čtivej poviedke.
Hlavna postava mi bola neprijemna až do morku kosti. Jeho myslienky, rec, ciny... vsetko. Brutalnost knihy ma odradila vobec ju docitat. Myslim ze je to skor nieco pre dozrete muzske publikum, asi som si zle vybrala.
Niektore poviedkove casti som doslova zlupla, ale pravdupovediac viac ako polovica sa mi citala velmi tazko. Rozhodla som sa knihu precitat po tom co som videla film, ale neurobila na mna velky dojem. Hlavne prva a posledna cast bola pre mna pisana stylom ktory ma miatol a nevedela som sa potom sustredit na pribeh ako celok... skoda :(
Vsetkymi znamymi ospevovana kniha sa mne citala velmi tazko. Ani sama neviem preco ale do konca som sa musela az nutit. Niektore pasaze hlavne za zaciatku boli velmi dobre napisane, napinave... ale ku koncu to pre mna uz stratilo grady, dokonca som sa pristihla ze chcem niektore strany aj preskakovat.
Veľmi zaujímavé a príjemné čítanie. Doplnenie vedomostí sveta Harryho Pottera predsa nikdy nie je na škodu.
Nadherna a neobycajna rozpravka vhodna na precitanie pre malych aj velkych. Originalny pribeh a doslova az atmosfericke napätie vas aj vase deti urcite vtiahnu do deja.
Prijemna moznost ako si vlastnorucne vytvorit kroniku, rodokmen a fotoalbum v jednom. Krasny obal, takze v kniznici sa len tak vynima. Len ma trochu metu tie jednotlive oddelenia knihy. Ako napr. byvali manzelia, nevlastne deti, ci byvaly partneri co stali za to?! Mohlo to byt specifikovane skor ako ine, ostatne. Takto tam potom su nadarmi volne strany a to nie je ono.
Predvídateľný koniec, priehladné postavy. Ako ked od začiatku viete že “vrah je záhradník”.
Príjemná fantasy kniha s dávkou teenagerskej romanci. Číta sa plynule a pre mňa aj dosť jednoducho. S postavami a s ich postupne sa vyvijajucim vzťahom sa stotožnia skôr mladší čitatelia (15-17), ale svet bol skvele vystavaný a premyslený. Dej pekne plynul a bavil. A zaujímavé boli pre mňa hlavne vedľajšie postavy smrtiek.
Čakala som viac vizuálnej rozkoše a dostala som skôr kopec nepodstatnej okecanej omáčky.
Nie som rodená Brňáčka, takže polovici som vlastne neporozumela. :-D
Nádherný veľmi jemný príbeh, pri ktorom si predstavujete ako lietate v oblakoch na chrbte svojho draka Lunga.