kneslova komentáře u knih
Na této knize je nejzajímavější, že se tento příběh v různých variacích stále někde odehrává, nejspíš i zrovna teď v našem okolí, jeho řešení nemůže být se šťastným koncem pro všechny strany. Je to život...
slušně napsané
Nejsem cílová skupina této knihy, bude to tak pro ...náctileté děvčata
Je pravda, že hlavní hrdina je prototyp hrdiny milostných románů, to se děvčatům bude líbit... ale pro mne neuvěřitelně hloupé
Dobře mi padla do noty tato kniha, velice čtivá, dobrý nápad, ne nemůžu dát méně než 5 hvězdiček. A ještě pár velice moudrých myšlenek v knize - třeba o slušnosti a laskavosti....
Nemůžu si pomoci, skvělý a dokonalý thriller. Dokonale napsané, všechny knihy od S. Fitzka jsou vysoce nadprůměrné a úžasné, doporučuji všem.
Jako všechny knihy od J.Picoult výborná. Začínám chápat, že knihy od této spisovatelky jsou všechny výjimečné a zasáhnou nás více či méně jen daným tématem. Vždycky ale vzbudí emoce - buď nesouhlasu a odporu s jednáním hrdinů knihy a nebo je vám zrovna toto téma blízké a pak vás kniha úplně pohltí.
Za mě nejvyšší ocenění patří Vlku samotáři a nejméně mě zatím oslovil Desátý kruh.
Tak jak už zde bylo napsáno, první třetina knihy, pomalé, nic moc zajímavé, ale jak děj nabíhá na obrátkách, opravdu je problém knihu odložit, dobře napsáno, výborná gradace děje, výborná kniha.
Musím dát 5 hvězdiček, autorka je novinářka, kniha je tedy precizně napsána a vůbec nepůsobí smutně ani depresivně. Co k tomu říct, život je takový.
Je to prostě popsaný příběh manželky, která popisuje rok od závažného onemocnění jejího manžela, velice silná vůle,
to měl manžel štěstí , že měl takovou ženu, je to inspirací pro všechny v podobné životní situaci
Tuto knihu bych charakterizovala jako psychothriller, je bezesporu velmi čtivá, nebudete se nudit, od začátku napínavá, pak se to trochu vytrácí, ale jinak výborná kniha, za mě 4,5 hvězdiček
Ač nejsem fanouškem M.V. tato kniha je lidsky nejzajímavější, deníková forma vyprávění, pro mne za 4 hvězdičky
Moc hezká knížka, čte se naprosto skvěle, nemohla jsem si pomoci, několikrát mi vyhrkly slzy,
právě smutku se člověk při čtení knih o psech většinou nevyhne (proto je nevyhledávám), dávám 5 hvězdiček
Jak již bylo zde napsáno, první půlka nudná a táhne se to, konec je trošku zajímavější, styl této spisovatelky mi prostě nesedí i když má už druhou v bestsellerech. Najdete mnohem lepší..., tak 3,5hvězd
Velice slušná detektivka s mnoha zvraty, jeden z nich mě opravdu dost překvapil....
Váhám mezi 3 a 4 hvězdičkami, slušný začátek a konec. Pro mě neuvěřitelný hlavní hrdina, myslím si, že dosti nereálný ve skutečném světě a do toho ta jeho rodina...no, kdo má rád romantiku a dojemné konce, ten si počte
Po skvělých ohlasech jsem tuto útlou knížku přečetla, jsou tam pěkné pasáže,ale stále jsem zkoušela číst dál a dál čekajíc na něco? , nijak mě to nezaujalo, myslím , že za chvíli nebudu vědět, že jsem ji četla, bohužel
Po ohlasech jsem od tohoto autora čekala trochu více, ale dobře se to čte, trochu nepravděpodobné, ale na letní čtení O.K., nejvíc se mi líbil pomocník hlavního detektiva ze Sýrie.
Po malém váhání dávám 5 hvězdiček, zajímavá zápletka o tajemném zmizení celé rodiny, přečetla jsem s přestávkami za jeden den, je tam napětí, dobře napsáno, trochu překombinovaný konec, ale super čtení, nudit se nebudete