kneslova komentáře u knih
Nemohu jinak, ale musím dát pět hvězdiček. Opravdu moc se mi líbila a nevím proč. I když téma je závažné, vůbec není smutná, ba mohu napsat vtipná. Ten konec tomu velmi prospěl, i když my ženy bychom rády viděly úplné happy endy.
Ano, , kniha mě překvapila a velmi pozitivně, - český autor - moc pěkná kniha.
Začátek mě velmi bavil, ale je to velice zdouhavé, ke konci jsem přeskakovala stránky. Slušná detektivka, pro mne však příliš rozvláčná a nepříliš sympatické postavy.
Naprosto vynikající kniha, jedna z najlepších od R.Craise. Má to děj, má to spád, je to napínavé, akční. Nemám co vytknout.
Jako pár zde přítomných komentářů jsem od knihy očekávala díky fenomenálnímu hodnocení trochu víc, tudíž váhám s hodnocením a nakonec dávám 4 hvězdičky. Kniha je to pěkná, ale takové trochu něco navíc.... mi tam chybí.
Tak jak napsala čtenářka přede mnou, nemohu říct, že knihu nedoporučuji jen na ni nesmíte mít takové nároky jako si dělám já.
Přijde mi nejslabší z těch třech knih od autora, co jsem četla, ale na prázdniny dobré. Slibný začátek ale pak se to táhne a táhne do nepřesvědčivého konce. Tak za 3,5 bodu.
Slušný detektivní příběh, dovedla bych si představit podobné téma lépe zpracované. Pachatel není nesympatický, má však kombinační schopnosti, předvídavost na několik roků dopředu a jiné skutečnosti dosti nereálné. Také motiv mi přijde dost chabý pro všechny ty události.
NU, dobré čtení na dovolenou.
Podstatu mého komentáře bych mohla opsat z komentáře pode mnou. Knihu jsem četla na doporučení a přes pomalejší rozjezd se děj knihy rozvíjí do napětí. Řekla bych , že tato detektivka prokreslením vyšetřovatele a jeho okolí spadá až do románové polohy. Velmi mě zaujala metoda rodinné terapie, natolik, že si možná přečtu knihu o této metodě jmenovanou v závěru. Ano kniha je to velice slušná, dobře napsaná.
Nevím čím to je , ale knihy P.Briggs mám moc ráda, všechny jsou skvělé a žádnou další si nenechám ujít. Skvělé fantasy pohádky pro mně. Čtou se jedna báseň, ani chvilku se nenudíte. Jsem nadšená.
Dle popisu, jde o autorčiny zpacované životní zkušenosti. Jsem na vážkách mezi 3-4 hvězdičkami. Existují lepší knihy na toto smutné téma. Za poslední oddíl knihy dávám ty 4 hvězdy.
Na tuto knihu jsem se docela těšila, ale zklamala jsem se, je tam tolik násilností, téměř v celé knize. Celým příběhem hlavního hrdinu provází extrémní násilí, stále ho někdo tluče a vůbec.... otevřený konec, takže asi pokračování bude následovat.
Kniha byla zfilmovaná, běží v kinech , a na ten film bych se šla podívat. Dobře napsaná kniha na originální téma, tak za 4,5 hvězdiček, líbí se mi, že místy je velmi vtipná i když téma je závažné. Jo, fajn kniha
Je to dost horrorové a jak zde bylo napsáno, místy nechutné popisy násilností, což nemám ráda. Jinak to docela jde, jako film si to dovedu představit.
Je to moc hezká a velmi zajímavá kniha . Hodně se mi líbila a dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí.
Velmi krásná kniha, těžko napíšu komentář lépe než moji předchůdci. Doporučuji všem, z celého srdce. Kdyby to bylo možné dám 10 hvězdiček.
Nevím čím to je, ale knihy od A.Kane mám ráda, prostě se čtou skvěle...
Super, super ,super ! Inteligentní a duchaplná kniha, Hlavní hrdina jako by vypadl z oka Sheldonovi z Velkého třesku !!
Určitě si přečtěte!
Slušná kniha, první půlka mě zcela pohltila, druhá kapánek slabší, ale velice čtivá kniha, tak za 4,5 hvězdiček
Na této knize je nejzajímavější prostředí komunity ortodoxních židů a pro mne sympatická postava rozporuplného padoucha, takže 4 hvězdičky, se zavřenýma očima