knihomolka1197

Příjemná česká detektivka z pera mé oblíbené autorky. Ideální na dovolenou či vlahé letní večery na chatě.

Velice zajímavá kniha. Příběh je zvláštní a čtenáře udržuje v napětí. Dojem z knihy umocňují také skutečná místa Ostravy. Rozhodně povedené dílo, které stojí za to.

Poslouchala jsem jako audioknihu a byla jsem nadšená. Rozhodně doporučuji. Je napínavá až do konce.

Jeden z mála příslušníků bezpečnostních sborů, kterého jsem si oblíbila, i když už je v civilu. Kniha rozhodně stojí za přečtení.

Povedená detektivka. Nicméně chybí mi trochu více napětí a akce. Až závěr knihy nabízí čtenáři ten pravý požitek ze čtení.

Tak tohle bylo něco! Mrazivý příběh zpracovává silné téma. Kniha je dobře napsaná, napínavá. Přečteno jedním dechem.

Jedna z nejúžasnějších knih, které jsem kdy četla. Nejvíce na mně zapůsobil první a třetí příběh. Ten poslední už tam být nemusel...

Zajímavá kniha, která rozhodně stojí za přečtení. Příběh místy uvěřitelný, místy ani ne, ale na čtenáře zapůsobí. Jediné, co se mi příčí je věta, že němčina je krásná řeč....to tedy určitě není...je hnusná.

No, že bych byla úplně nadšená, abych mohla dát plný počet hvězdiček, to nemohu tvrdit, ale na delší cestu vlakem nebo na dovolenou je to pohodové čtení. Knihy tohoto autora se mi většinou líbí, dobře se čtou a jsou srozumitelné, takže není třeba dlouhého uvažování. Hlavní hrdina je docela sympaťák a i prostředí je docela nevšední.

Perfektní! Super čtení pro milovníky skutečných kriminálních případů jako jsem já.

Moc krásné povídky, jedna hezčí než druhá. Doporučila bych přečíst hlavně mladší generaci...

Další úžasná detektivka, kterou jsem přečetla mnohokrát a pokaždé jsem si čtení užila.

Jedna z knih mého dospívání. Vracela jsem se k ní opakovaně, tak se mi líbila. Dnešním holkám tohle samozřejmě nic neřekne, ale přece jen, kdyby si tohle přečetly, nic by se nestalo:-)

Velice napínavá kniha! Čtivá, i když někdy málo realistická...ale rozhodně nenudí..

Naprosto úžasná detektivka!! Skvěle vymyšleno a napsáno.

Zprvu jsem si musela zvyknout na autorčin styl psaní, ale pak jsem se začetla, i když mi to trvalo poněkud dlouho. Odměnou za trpělivost mi byl dobrý čtenářský zážitek, a to především díky samotnému závěru románu.

Tři detektivní příběhy, které mají rozhodně potenciál na tři samostatné detektivky. Třetí příběh je totožný jako příběh Příliš mnoho blonďáků. Příběhy jsou hodně zkrácené a trochu uspěchané, jinak docela dobrý.

Úžasná kniha! Nechybělo napětí a také pořádné překvapení na závěr. Pachatele ani motiv jsem teda neuhodla ani náhodou. Super!