knihomolkadorfa komentáře u knih
Příjemné čtení, kdyby byla o pár desítek stránek kratší, ničemu by to nevadilo.
Nechala jsem se zlákat obálkou, která je opravdu krásná. Takže jedna hvězdička za obálku, druhá za linku z minulosti. Bohužel, jinak je to nuda.
Dobrá detektivka, uvěřitelný příběh. Trochu smutné, ale to je prostě život. I když má knížka poměrně hodně stránek, četla se dobře.
Zajímavá detektivka z pohledu advokáta. Amanda mi byla hodně sympatická. Tentokrát jsem v knížce nenarazila (nebo je možná přehlédla?) na žádné nelogičnosti. Vše bylo vysvětleno a vše do sebe zapadlo. Rozhodně se chystám na další knihu od tohoto autora.
Milá romantická oddechovka vhodná na volné odpoledne. Ovšem Heřmánkové údolí je jiný level, proto dávám "jen" čtyři hvězdičky.
Wallander je můj nejoblíbenější kriminalista. Není to žádný superhrdina, ale obyčejný stárnoucí a dost osamělý muž. Ale když se do případu "zakousne", padouch nemá šanci :) Poslouchala jsem jako audiokazetu s Jiřím Vyorálkem, jehož hlas mi k Wallanderovi krásně pasuje. Škoda, že se už dalších příběhů s tímto sympatickým vyšetřovatelem nedočkáme.
Tak jestli je Jepice prvotina, už se nemohu dočkat dalších knížek tohoto autora :) A doufám, že to bude brzy :)
Dojemný příběh o mateřské lásce a síle opravdového přátelství. Určitě stojí za přečtení, moc se mi líbila.
Isabella Maldonado opět nezklamala. Sice pomalejší rozjezd, ale pak příběh nabral na obrátkách. Její knížky jsou prostě sázka na jistotu.
Na základě zdejšího hodnocení jsem nic moc nečekala. Ale knížka mě nakonec docela bavila.
Tak tohle mě tedy nezaujalo. Do čtení jsem se musela nutit, napětí žádné, thriller ani náhodou.
Jako čtení na dovolenou celkem dobré. Pokud má někdo zálibu v pečení sladkostí, pár receptů jako bonus. Obálka se mi nelíbí. Celkově takový průměr.
Pro mne zklamání. Moc popisu, málo akce. V 99 % se mi vždy více líbí kniha než film, tady je to, bohužel, opačně.
Knížka je sice velmi čtivá, ale její název je trochu zavádějící. Christian Dior je zde zmíněn pouze okrajově, ale právě o něho mi v podstatě šlo, když jsem si knihu kupovala. Takže pro mne trochu zklamání.
Poslouchala jsem jako audio knihu. Možná právě proto jsem se trochu ztrácela v postavách, kterých tam bylo na můj vkus až moc, ale i v ději. Ale napínavé to bylo. A konec překvapivý.
Tak to byla jízda ! Třetího dílu jsem se nemohla dočkat a přečetla ho opět jedním dechem. Škoda, že to je díl asi poslední. Nebo že by nás autor ještě překvapil ? Já bych byla jen ráda :)