knihomolkadorfa knihomolkadorfa komentáře u knih

Nikdo není sám Nikdo není sám Petra Soukupová

Autentické a sugestivní, - výčitky, obviňování, bezradnost, šikana, zapřísáhlé veganství, nemoc ... Rozhodně si při čtení neodpočinete. Trochu mi chybělo označování přímé řeči, ale nakonec jsem si zvykla.

18.11.2023 4 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Zajímavý námět, hlavní postavy sympatické, četla se dobře, ale ... Prostě tomu něco chybělo.

25.06.2023 3 z 5

Kurátor Kurátor M. W. Craven

Tento díl trochu méně povedený, ale přesto skvělý.

08.01.2022 5 z 5

Moře vzpomínek Moře vzpomínek Fiona Valpy

Romány pro ženy moc často nečtu, ale potřebovala jsem změnu po všech těch drsných thrillerech. A udělala jsem dobře. Dojemná knížka plná lásky, odvahy, přátelství a vzpomínek. I slzička ukápla. Hezké čtení.

02.11.2021 4 z 5

Zvěrolékař na blatech Zvěrolékař na blatech James Herriot (p)

Příjemná, vtipná oddechovka.

09.08.2021 4 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Na prvotinu zdařilé. Trochu náročnější na orientaci, ovšem ten konec ... to bylo velké překvapení.

18.07.2021 4 z 5

Černé léto Černé léto M. W. Craven

Opět skvělý thriller. Chybělo mi víc prostoru pro Tilly. I když ... Loutkové divadlo se mi líbilo trochu víc.

08.06.2021 5 z 5

Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Jana Poncarová

Moje první knížka od Jany Poncarové. Alžběta mi byla hodně sympatická a historická linka mě bavila. Nina - taková nemastná neslaná. Ale knížka se četla moc hezky, líbila se mi a určitě si přečtu i další knížky od této mladé a talentované autorky.

18.04.2021 4 z 5

Nevycházej po setmění Nevycházej po setmění Helene Tursten

Moje oblíbená autorka mě tentokrát trochu zklamala. Příběh mě nezaujal tak, jak jsem u jejich knih zvyklá. A také Irena Hussová mi chyběla ... Ale v žádném případě to nebyla špatná četba.

02.03.2021 3 z 5

První, která zemře První, která zemře Victoria Jenkins

Tak podle textu na přebalu jsem čekala mnohem víc, proto jsem asi byla trochu zklamaná. Ale číst se to dalo.

01.01.2021 3 z 5

Zmizení Zmizení Charlotte Link

Dobrá detektivka od mé oblíbené autorky. Překvapivé rozuzlení, vše logicky do sebe zapadá a chytré, ale smutné Katy mi bylo líto. Jednu hvězdičku ubírám za poměrně pomalý rozjezd.

18.12.2020 4 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Drsné, temné, plné zvratů, pěkně zamotané. Ale ten konec? To jako vážně ? Příběh mě úplně nepohltil, prostě mi tam něco vadilo, takže jsem se na chvilky s knížkou vlastně ani moc netěšila.

01.10.2020 3 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Opět výborná kniha od mé oblíbené autorky. Napínavé, dramatické, strhující, žádná hluchá místa. Beatrice je mi velmi sympatická a baví mě nahlédnutí do jejího soukromého života a zde i do minulosti. A dokonce mi vyšel i tip na pachatele. Prostě skvělé čtení !

26.07.2020 5 z 5

Pohřbeni zaživa Pohřbeni zaživa Dominik Dán

Není co dodat. 5/5

16.06.2020 5 z 5

Fobie Fobie Wulf Dorn

Nechápu, že mi tento autor tak dlouho unikal. Skvělé ! Jdu si koupit jeho další knížky.

31.01.2020 4 z 5

Nech mě lhát Nech mě lhát Clare Mackintosh

Knížka plná napětí, tajemství, kdy do poslední chvíle vlastně nevíte, kdo je kdo. A ten konec ? Nooo... uvidíme. Ale Někdo tě vidí se mi líbila trochu víc.

24.12.2019 4 z 5

Listen To My Heart: Moje láska k životu Listen To My Heart: Moje láska k životu Helena von Zweigbergk

Hudbu Roxette miluji a provází mě od mládí až do současnosti. Marie byla skvělá zpěvačka, krásná a velmi statečná žena. Viděla jsem ji na posledním koncertu. V knížce jsem se dozvěděla spoustu věcí, které jsem o ni a o Perovi nevěděla.

15.12.2019 5 z 5

Inspektor Prevít Inspektor Prevít František Niedl

Knížku jsem si přečetla na základě zdejších komentářů a výborně jsem se bavila. Inspektor Prévit je prostě borec. I když spíše omylem :) :)

02.12.2018 4 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Nooo, tak to byl mazec. Na můj vkus příliš mnoho mrtvol a trochu moc překombinované. Ale Keplerovci to prostě umí !

24.11.2018 4 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden