knihomolkadorfa knihomolkadorfa komentáře u knih

Slzy mrtvé jeptišky Slzy mrtvé jeptišky Roxann Hill

Nenáročná četba na jedno odpoledne. Krátké kapitoly, minimum napětí, prostě trochu nuda.

02.08.2020 2 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Opět výborná kniha od mé oblíbené autorky. Napínavé, dramatické, strhující, žádná hluchá místa. Beatrice je mi velmi sympatická a baví mě nahlédnutí do jejího soukromého života a zde i do minulosti. A dokonce mi vyšel i tip na pachatele. Prostě skvělé čtení !

26.07.2020 5 z 5

Krvavé sudoku Krvavé sudoku Shelley Freydont

Knížka mě moc nezaujala. Četla se sice dobře, ale chtělo by to větší spád a napětí.

22.07.2020 2 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Tak jsem myslela, že Skryté karty hned tak něco nepřekoná, ale tohle bylo ještě mnohem lepší !!! Autorka prostě umí rozehrát příběh od začátku až do konce. A když je konec, tak hned začnete netrpělivě vyhlížet další její knížku.

08.07.2020 5 z 5

Pohřbeni zaživa Pohřbeni zaživa Dominik Dán

Není co dodat. 5/5

16.06.2020 5 z 5

Falešná kočička Falešná kočička Naďa Horáková

Od knížky jsem nic moc neočekávala. Obecně povídky nejsou mým oblíbeným formátem, ale bylo to celkem příjemné překvapení. Takové milé a české.

13.06.2020 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Na základě zdejších komentářů jsem čekala trochu víc. I když knížka byla velice čtivá. Skvěle vykreslené postavy manželek a manželů, podezřelý byl snad úplně každý. Naproti tomu postavy vyšetřovatelů byly takové nemastné neslané a vyšetřování se ani v podstatě nekonalo. Celkově jsem se docela těšila, až bude konec.

09.06.2020 3 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Noooo. Tak to opět byla jízda ! Škoda, že už to byl poslední díl. Určitě si ještě někdy celou trilogii přečtu. A pěkně hned za sebou, aby mi žádný detail a spojitost neunikla. A budu doufat, že autor zas brzy něco napíše.

30.05.2020 5 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Skvělá detektivka. I přes drsné téma se kniha četla velmi dobře. Do poslední chvíle není jasné, kdo je pachatel. inspektor Fawley je velký sympaťák a zaslouží si, aby byl už konečně opět šťastný. Těším se na další díly.

23.05.2020 5 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Super detektivka. Sebastian je miláček a přirovnání 3D občas s chutí využívám :)

13.05.2020 4 z 5

Pařížská švadlena Pařížská švadlena Natasha Lester

Tak tuhle knížku jsem si nejprve chtěla pouze půjčit v knihovně. Ale nebavilo mě na ni dlouho čekat, tak jsem si ji koupila a rozhodně nelituji. Je v ní vše, co mám ráda. Střídání minulosti a přítomnosti, romantika, láska a hlavně svět módy, šití a krásných šatů. Přesto, že knížka má poměrně hodně stran, ani chvilku jsem se nenudila. A již teď se moc těším na autorčinu druhou knihu Skříň plná Diora :)

01.05.2020 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Wow !!! Škoda, že nemám víc hvězdiček. Takže asi tak.

29.04.2020 5 z 5

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Příjemná, poklidná, česká detektivka. Perfektně vykreslené postavy i prostředí, vše do sebe logicky zapadlo. Chybělo mi jen trochu více napětí, ale byla jsem zvědavá, jak to celé dopadne. Vraha jsem neodhalila.

24.04.2020 4 z 5

Ztracené dcery Ztracené dcery Joy Ellis

Příjemná parta vyšetřovatelů, trochu tajemna, docela dost postav i mrtvol a překvapivý konec. Od knížky jsem nic moc nečekala, ale nebyla špatná.

12.04.2020 4 z 5

Žena roku 1900 Žena roku 1900 Helena Šmahelová

Tak tuhle knížku jsem četla poprvé zhruba před 30 lety. Nyní, po připomenutí zde na DK, jsem ji znovu vytáhla z knihovny. V dnešní době plné nejrůznějších thrillerů, science fiction a co možná nejdrsnějších detektivek, tak ani po letech nezklamala. Dobré čtení.

07.04.2020 5 z 5

Noc plná lží Noc plná lží Dominik Dán

Opět skvělý pan Dán a po zásluze plný počet hvězdiček.

07.04.2020 5 z 5

Zimní sestra Zimní sestra Megan Collins

Na základě zdejšího hodnocení jsem nic moc nečekala. Ale knížka mě nakonec docela bavila.

21.03.2020 3 z 5

Na útěku Na útěku Harlan Coben

Zajímavý námět, napětí po celý příběh, závěr vážně překvapivý. A Modlitba klidu mi už visí nad pracovním stolem.

13.03.2020 5 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

To jako že fakt ??! Tak tohle nám Stefane nedělej !

01.03.2020 5 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Pro mě zklamání. První polovina zajímavá, ale pak se to táhlo. Docela jsem měla problém dočíst.

29.02.2020 2 z 5