Kodetka komentáře u knih
Amnézie, s touto diagnózou, myslím, si nikdo z nás nedokáže představit žít. Kniha nás zavede do života jedné ženy, která se s touto diagnózou pere po svém. Je to velmi emotivní příběh, kde nechybí napětí. Rozhodně se u této knihy nenudíte.
Tess je výborná spisovatelka. Její knihy jsou plné napětí a čtou se jedním dechem. Ani tento příběh není výjimkou. Zápletka ve formě nezvladatelnosti a agresivity, přestupující z jednoho adolescenta na druhého v jinak poklidném městečku, určitě zaujme kdekoho. :-)
Nádherný příběh obyčejného člověka, který přes nástrahy života samotného a zlověstného nepřítele, dobude své cti a nastolí spravedlnost, čímž očistí i čest svých bližních. Nelehký zato dobrodružný život hlavního hrdiny se prolíná s životem hraběcího páru, který, jak už to tak bývá, také není jednoduchý. Knihu 100% doporučuji!
I přes to, že kniha neměla valné hodnocení, mě již na začátku pohltila. Je pravda, že ty mutace byly místy přehnané, ale o to snad v tomto případě nešlo. Od začátku do konce má kniha napínavý příběh, který má hlavu a patu, plyne nezávratnou rychlostí, tudíž se člověk nestačí nudit a má i uzavřený závěr, za což jsem byla opravdu ráda.
Velmi dobrá kniha. Zajímavý a napínavý příběh, nic přehnaného, dobře vyřešená zápletka i závěr.
Hlavním tématem knihy je sexuální obtěžování. Při aktu čtenář ale nemá pocit, že by "to" jedna ze stran nechtěla. Tak v čem je zakopaný pes? Příběh má větší hloubku, je napínavý a výtečně zakončený. Samozřejmě, že člověku nezbyde než fandit muži, poněvadž žena zde představuje bezpáteřní, ale geniální mrchu.:-)
Úžasná kniha plná neobyčejného dobrodružství. Jak se píše na obálce knihy, na tento příběh se nedá zapomenout.:-) Doporučuji
Ach... Právě jsem s Rolandem doputovala k Temné věži a jsem z toho jaksi rozmrzelá. Ne proto, jak příběh skončil, podle mě má kniha bravurní konec, ale proto, že JE KONEC. Sága, která chytne za srdce. Jestli ráčíte, musím říct, že patří k nejlepším dílům, co sai King napsal.:-)
Z této knihy jsem trochu v rozpacích. Začínala velmi slibným dějem, ale změnila se v příšerný brak. A konec mě dostal nejvíc... Čekala jsem šťastný happy end i přes zkázu, co tam ty potvory napáchaly, ale spisovatel zřejmě sám od knihy moc nečekal.
Super knížka,strašně ráda na ni vzpomínám. Děj je sem tam trochu zmatený, tím jak přeskakuje z jedné postavy na druhou, ale celek je dokonalý. Určitě budu číst ještě několikrát.:-)
Myslím, že kdo čte Rollinse, je u něho už na ledacos zvyklí. Já beru jeho knihy a především sérii Sigmy jako oddychovky a vždy mě baví. Tato kniha není výjimkou. Taková napínavá klasika.
Velmi dobře zpracovaný příběh plný akce, a narozdíl od příběhů se sigmou ne tak přeplácaný. Hezky propracované pouto mezi člověkem a psem. Kain se mi moc libil. Určitě zabrousím k dalšímu dílu.
Jedno z těch děl, které je opravdu povedené. Zajímavé téma, akce a napětí od začátku do konce a žádné nudné rozebírání vztahů. Bylo mi líto Grayovi matky, jinak se mi začíná líbit postava Kowalského, autor mu dal v této knize více prostoru. :-)
Kniha jako vždy výborná. Když se člověk povznese nad tím, jak to Rollins vše přehání, tak ho to pak hodně baví.
Třetí příběh je stejně zajímavý, akční a napínavý jako předchozí dva. Potěšilo mě, že se postavy podívali do Prahy. Ale co mě trochu zklamalo, byl konec celé trilogie. Ten autoři na můj vkus dosti uspěchali a tak nějak odbyli.
Trochu jsem se obávala tohoto volného pokračování, ale ukázalo se, že zbytečně. I když jde též o romantiku, není ji tolik, jak u prvního příběhu, dokonce nechybělo ani napětí a akce.
Po těch letech bylo určitě velmi příjemné si připomenout svět Harryho a jeho přátel. Příběh je zajímavý a rozhodně jsem se u něj nenudila. Jen mě trochu zklamal konec, autoři s ním byli nějak moc rychle hotoví.
Kathryn je moje oblíbená postava. Příběhy s ni jsou napínavé, zajímavé a také velmi nečekané. Tato kniha není výjimkou.
Na pana Kaplana jsem se hodně těšila především proto, že představení v divadle, které je podle knihy, bylo neustále vyprodané. Trochu mě zklamalo, že kniha až tak vtipná není. Zezačátku jsem musela neustále přemýšlet nad tím, jak asi zní originál, ten, věřím, je vtipný hodně. Když jsem si pak zvykla na celou tu šaškárnu ve třídě, i jsem se zasmála.:-) Dávám tak 3*+.
Kniha je nabytá historickými událostmi a intrikami rodu Borgiů, že se zdá, že to snad ani nemohla být všechno pravda... Když se od toho ale člověk odprostí, plyne zde příběh plný emocí, nad kterým se dojme nejeden čtenář.