koki.veru komentáře u knih
Začátek byl trošku pomalejší a chvilku trvalo,než jsem se pořádně začetla,ale pak se to rozjelo :-) pěkná knížka a velice zajímavá zápletka a závěr knihy :-)
Tak tuhle sérii jsem si moc oblíbila :-) druhý díl opět velice čtivý,napínavý a překvapivý :-) moc se mi líbí,že ať si na začátku myslíte cokoli,tak na konci to je úplně jinak :-) super a jdu se hned vrhnout na další :-)
Po nějaké době jsem se opět vrátila k této sérii a pokračovala v dalším dílu. Příjemné počtení, ženský vyšetřovací klub a jeho členky jsem si moc oblíbila. :)
Za mě jednoznačně super knížka. Když jsem poprvé četla o PCT (v Divočině), tak jsem si tuto stezku strašně oblíbila a obdivuju všechny, kdo na ní vyrazili. Příběh Moniky je úžasný a klobouk dolů :)
Pěkná a originální knížka. Hlavní postavu jsem si okamžitě oblíbila a soucítila s ní až do konce. Určitě si pustím i film :)
Knížka se četla dobře,vtipné pasáže taky byly,ale trochu mi chyběl nějaký zajímavější děj. Na originál to rozhodně nemá.
Na to, že jsem o knížce všude četla, všude na ní narážela, tak pro mě byla zklamáním. Četla se dobře, ale něco mi tam chybělo a strašně mi to připomínalo To od Kinga. Za mě taková průměrná knížka.
Další úžasný díl od Bryndzy :) nemám nic, co bych vytkla, příběh byl napínavý a četl se velice dobře. Super série :)
Velice zajímavá a neobvyklá kniha. Mám raději thrillery, ale jednou za čas si přečtu nějakou knížku z druhé světové války a tahle byla opravdu unikátní. Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se začetla, ale postupně to bylo lepší a lepší a na konci jsem spíš byla naštvaná, že knížka končí.
Další suprový díl s Lincolnem a Amélií. Opět přečteno jedním dechem a když už si myslíte, že knížka bude pomalu končit, tak se objeví další zápletka :) Už aby byl zase další díl :)
Jak na houpačce,chvíli dobrý a chvíli nic moc. Některé pasáže mi připadaly velice podivné a nemohla jsem se začíst. Ale celkově tedy takový průměrný thriller.
Knížka se mi moc líbila. Ani chvilku jsem se nenudila, stále jsem četla v napětí, co se stane dál. A velice obdivuju hlavní hrdinku, protože já bych tohle nedokázala. Doufám, že autor bude pokračovat s nějakou pěknou knížkou.
Ze začátku jsem stále čekala, co se stane, a cca v polovině knihy se to konečně rozjelo :) Pěkný příběh.
Moc povedená knížka. Vtáhla mě okamžitě do děje. Zajímavý nápad a velice dobře se čte. Doufám, že to není jediná kniha od tohoto autora :)
Super,tuhle spisovatelku jsem si opravdu oblibila a hltam jednu knihu za druhou :-)
Moje druhá knížka od této spisovatelky a určitě budu pokračovat dál. Líbilo se mi, že jsem na začátku nevěděla, co se stalo a postupně se k tomu propracovávala, a pak jsem byla velice překvapená :D představovala jsem si něco úplně jiného. Moc pěkný příběh :)
Nejdříve jsem si přečetla tady recenze a začala jsem přemýšlet, jestli se do knihy vůbec pustit. Nakonec jsem se překecala, a začala číst. Ze začátku jsem byla trochu zmatená, každá kapitola byl úplně jiný příběh a chvilku mi trvalo, než jsem si na to zvykle. Postupně jsem se ale začetla, a začali jednotlivé informace do sebe zapadat víc a víc. Adler Olsen opět nezklamal, i když musím říct, že některé z předchozích dílů se mi líbily víc, ale i přesto pěkný příběh :) už se těším na další díl :)
Pěkné krimidrama, četlo se velice dobře, zvlášť když se střídala přítomnost s minulostí. Konec mě velice překvapil, to jsem opravdu absolutně nečekala :)