koki.veru komentáře u knih
Velmi zajímavé čtení, ale chyběla mi tam nějaká akce, mám raději knížky, kde se nemůžete odtrhnout, kde jsou napínavé úseky, což mi tady chybělo. Ale jinak skvěle promyšlený a vykreslený příběh.
Tak tahle knizka me strasne prekvapila....uz dlouho jsem se na ni chystala,ale titul politicky me trochu odrazoval. A hle,vyklubala se z toho jedna z nejlepsich knizek,co jsem kdy cetla. Nemohla jsem se vubec odtrhnout. Zajimave postavy,propracovana zapletka,napinavy dej,proste super thriler :-)
Knížku mi doporučila ségra, které se velmi líbila, tak jsem se do ní také pustila. Opravdu zajímavá knížka, trošku jiný žánr než jsem zvyklá číst, ale někdy je dobré přečíst si něco nového a jiného. Velmi zajímavý děj, zajímavé postavy, a určitě si přečtu časem pokračování.
Ke knížce jsem se dostala úplně náhodou a byla jsem moc mile překvapena. Četla se velmi dobře, moc se mi líbily přechody mezi minulostí a přítomností. A taktéž mě velmi překvapil konec a odhalení vraha.
Jelikož se mi velmi líbili Hunger Games, rozhodla jsem se sáhnout i po téhle knize a udělala jsem velmi dobře. Kniha je velmi dobře napsaná, dobře se čte, a stejně tak i příběh je velmi zajímavý. Hlavní hrdinku jsem si oblíbila okamžitě, a nemohla se od knihy odtrhnout a hned se jdu vrhnout na druhý díl :)
Knížku jsem zhltla během dvou dnů, velmi dobře se mi četla. I když jsem se ze začátku bála, že to je psané jako divadelní hra. Bylo velmi zajímavé si přečíst, co se dělo potom s dětmi Harryho Pottera, i když si myslím, že mnohem zajímavější by byla normálně psaná kniha, kde by bylo víc podrobností a více rozepsané jednotlivé zápletky. Ale i přesto se mi knížka velmi líbila.
Ze začátku jsem si nebyla úplně jistá touhle knížkou. Chvilku mi trvalo, než jsem se pořádně začetla. Ale postupně jsem začínala chápat souvislosti a postupně mi začalo docházet, kdo je vlastně vrah :) Do knížky jsem se pořádně ponořila a posledních několik desítek stránek jsem se nemohla vůbec odtrhnout, dokud jsem to nedočetla. Opravdu úžasná knížka a velmi zajímavé a propracované postavy, z nichž vlastně nikdo nebyl úplně kladnou postavou.
Podle mě nejlepší kniha ze série Detektiv Joona Linna. Opravdu klobouk dolů, přečteno jedním dechem, kniha plná napětí, emocí, dobrodružství, lásky i vražd. Opravdu jedna z nejlepších knih za poslední dobu, co jsem četla :)
Stejně jako ostatní díly této série, i tento díl byl úžasný, čtivý a napínavý. Miluju knihy od tohoto spisovatele a okamžitě se jdu pustit do dalšího dílu.
Další díl opět skvělý. Velmi se mi líbí jak postava Carla tak i Asada. Napětí, vraždy, vyšetřování, atd..... Hned se jdu pustit do dalšího dílu :)
Velmi zajímavá kniha, ale musím říct, že první díl (Žena v kleci) se mi líbila víc. Ale i přesto kniha nádherná, napětí, vraždy, vyšetřování,...... Už se těším na další díl :)
U většiny knížek je to tak, že první díl je nejlepší, a pak se to zhoršuje, ale u série Detektiv Joona Linna bych řekla, že je to naopak. Třetí díl opravdu vynikající. Nemohla jsem se vůbec odtrhnout od téhle knihy. Hodně napínavá knížka, vůbec jsem netušila, kdo by mohl být pachatel, nakonec jsem byla velmi překvapená. Už se těším na další díl.
Wau :) tak tohle byla asi nejlepší trilogie, co jsem kdy četla. Všechny tři díly jsou opravdu úžasné!!!! Knihy plné napětí, nebezpečí i lásky a hlavně pěkně propracovaný děj plný velmi zajímavých postav. Rozhodně doporučuji všechny tři knížky všem, co mají rádi detektivky!!!
NÁDHERA!!!!!! Hodně dobrá, skvělá detektivka. Velmi napínavý příběh, zajímavé postavy. Co nejdříve si pustím film, a okamžitě jsem se pustila do druhého dílu této trilogie. Rozhodně všem doporučuju!!!
Úžasná knížka, asi nejlepší díl. Kniha je plná napětí a dobrodružství. Velmi se mi líbí, když se Harry dívá na Snapeovy myšlenky a začne mu docházet mnoho věcí a hlavně to, že byl Snape vlastně nakonec kladný hrdina :)
Tento díl se mi líbí asi nejvíce a zároveň je také velmi smutnej, protože v něm zemře má oblíbená postava.....
Myslím, že tímto dílem se pomalu přesouváme od Harryho pro děti na Harryho pro dospělé. Nádherná kniha, ke které se stále ráda vracím. Oproti filmu se zde dozvídáme mnoho zajímavých podrobností (například proč byla vysazena vrba mlátička a podobně) :)
Série Harryho Pottera je prostě klasika. První díl je spíše ještě pro děti, ale i přesto je to prostě úžasná knížka a stejně tak i film :)
Tento díl mi připadal jako nejslabší. Pořád mi připadalo, že na něco čekám a ono to ne a ne přijít. I přesto krásná knížka, kterou jsem přečetla během pár dnů.
Úžasná knížka, ale asi o stupínek slabší než 1.díl. I přesto jsem to přečetla během pár dnů. Čtete, čtete a prostě nemůžete přestat.