kokondel komentáře u knih
Havel iste nebol ideálnym človekom - kto z nás ním ale je? Dve poznámky: 1. bol ale kľúčovou postavou nevyhnutnou k tomu, aby sa ČSFR a ČR dokázali "vrátiť" do slobodného sveta 2 . videu o súložení VH s 13 ročným chlapcom snáď neverí nikto so zdravým rozumom.
Káder, frajer, hrdina, správny chlap. Nepodceňujte kvôli vzhľadu a vypitému alkoholu! Grandiózne.
Nádherná kniha - dejom, kresbou i emóciami. Navyše ide o reálny príbeh.
Jeden z najlepších titulov o bájnom roku 1968 na CS trhu. Denníkové záznamy sa prelínajú s citátmi agentúr a novinových výstrižkov mesiac po mesiaci - zachytávajúc takto atmosféru obdobia 1967 - 1972.
Pre p. Braunerovú: až na to, že Mejlove spomienky sú plne fabulovania. Vklad Iva Pospíšila je jednoducho nedoceniteľný.
Vynikajúca kniha, bohužiaľ, ak autora a jeho kapely nepoznáte, strácate určitý rozmer zážitku.
Jedna z najpresvedčivejších titulov na cs/sk duchovnom bazáre. Nie len esencia učenia, ale aj konkrétne postupy, debaty so známymi, listy priateľom - to všetko tvorí dokonalý koktail, ktorý Vám otvorí oči.
Základné dielo dzogčchenu. Ako prílohu obsahuje aj spisok "Zrcadlo", čo je skvelá substancia učenia.