kokos1 komentáře u knih
Protože se v tématice Sudet vyznám tak mě překvapilo kolik věcných a logických chyb se v knize nachází. Některé popisované události se tak určitě stát nemohli např. odkazy na Chodsko, Meclov Poběžovice. No ale je to beletrie takže s myšlenkou že je to celé vymyšlené si přečtu i druhý díl.
Sudety jsou můj šálek kávy, ale spíše literatura faktu. Ale se zájmem jsme si knihu přečetl.
Krátké kapitoly zvyšují napětí. Vyšetřování popsané do detailu. Baví mě to.
Po rozjezdu při prvním případu detektiva Huntera je tu pokračování jeho případů. Knihy na sebe nenavazují, jde to čísti i na přeskáčku. Kniha je velmi dobře napsaná, neztrácí napětí až do konce. O tomto spisovateli jsem až do nedávna nevěděl a teď ho proklínám za probdělé noci. Doporučuji.
Pro mě obrovské překvapení. Šáhl jsem po knize náhodně a musím napsat že mě hodně bavila. Určitě si přečtu další.
Dobře napsaná kniha. Text je rozčleněný do krátkých kapitol, což pomáhá udržet napětí. Co se týče příběhu, zas tak mě moc nezaujal jako předešlé případy detektiva. Až moc neuvěřitelné.
Klasický Nesbo, ale už mě to nějak nebaví. Kniha je napsána dobře, čte se rychle.
Čínská jména mě dělali ze začátku problémy. Děj je neukončený. Těším se na další díly.
Kniha napsaná dobře. Děj místy byl ale až nepřirozený. Konec nebyl překvapivý.
Kniha pěkně napsaná, ale asi jsem čekal více. Děj nebyl moc zamotaný a nemělo to spád jako předcházející díla autora.
Dokonalá kniha, která Vás zatáhne do děje a nepustí dokud jí nedočtete.