Komaeda komentáře u knih
Nevím proč tu někteří v komentářích hodnotí něčí život. Jeho memoár přece není jen o seriálu přátelé. Poslouchala jsem audioknihu v originále a supr, vtipné a smutné, ale hlavně povzbudivé, když se v jeho problémech vidíte.
Wow... Celou dobu jste v napětí a nesnášíte toho manžela
Krásné fotky Mayaciho soch!! S básněmi a pohádkami. Na kvalitním papíru, s kovovým štítkem a kniha je vázaná! Mám moc ráda jeho sochy, a ty má fakt profesionálně nafocené
Nuda nuda, ta vražda,kterou slibují, se stane až ke konci :D ?? Ach jo
(SPOILER) No nic moc... Krásné popisy, ale vražda se pak vůbec nevyšetřuje, pořád jen plesy, a pak těhotenství a porod.... Bleh
Špatně napsaný,postavy mají jen jednu vlastnost, dialogy hrozné. Obálka klame, dej je v horku, ne v zimě. Nedočteno
Zajímavé, ale příliš se řešily rodokmeny rodin, a kdo je s kým příbuzný. Čtu jen kvůli Graysonovi.
Nedočteno, nemělo to žádnou záhadu k rozluštění. Čekala jsem něco jiného, ale tohle je thriller s ničím výjimečným.
Vtipný a neuvěřitelný thriller :D snad v každé kapitole jsou zvraty
Příjemná atmosféra a přátelství. Akorát na konci uspěchané a klišé.
Nic moc povídky.
- pořád mluví o klasické hudbě a Beatles
- o tom jak fandil baseballu
- o muži, kterého bývalá spolužačka pozvala na klavírní koncert
- o ošklivé holce
- o LP albu, které neexistuje
- mluvící opice dělá podřadné práce
Napínavý:) žádný šílený zvraty, ale zvratů bylo dost. Trochu mi o připomínalo Není úniku od Taylor Adams.
Koncept byl dobrý, ale v půlce mě to přestalo bavit, protože to bylo moc předvídatelné. Zajímavé téma brýlí, které Vám umožní vidět svět krásnější, a které jsou v Dokonalíně povinné. To se nelíbí Fialce...