konicekbily komentáře u knih
Základní cviky pro udržení funkce pohybového aparátu a případně k jeho stabilizaci při potížích s páteří.
Velice dobrý příěh zahrnující několik časových období - velice dobře propojených s překvapivou zápletkou.
Dobře napsaná kniha se strhujícím začátkem, trochu nudnější mezihrou a poměrně nečekaným koncem.
Nezbývá mi než se sklonit před tvůrčím nadáním autorky, výtečným stylem, přitom příběh je dokonale promyšlen, osudy zúčastněných navzájem protkány a vše do sebe zapadá. Prominu jí rozvláčný střed a trochu navíc i zbytečná závěrečná dramata.
Na pozadí řešení vnitřních problémů policie se také někdy vyšetřují zločiny. Průměrné čtení.
Průměrný thriller s promyšlenou, i když ne nejnovější zápletkou. Kdyby to mělo o sto stran méně při popisování policejních postupů, knížce by to prospělo.
Velice dobře napsáno, ale od absolutna příběh oddělují malé odbočky například s Miou, pentagramem a podobně, a tyto odklony zbytečně děj protahují a odvádějí čtenářovu pozornost.
Soubor tří detektivních příběhů. kde hlavním vypravěčem je soukromá detektivní agentka. Je to průměrné čtení.
Hlavní postava ve svém monologu nám kromě jiného vysvětlí - jak postupovat při podvodech s nemovitostmi. Je to průměrné čtení.
Únavný monolog hlavní vyšetřovatelky/hrdinky - soukromého očka - průměrného detektivního příběhu.
Toto dílo by se mělo probírat celosvětově v dějinách literatury - jak se dobrý thriller NEMÁ psát.
Většinou velká nuda při pomalu rozvíjejícím se ději zaměřená na média, pedofilii a trpělivou práci policie.
Dobře vymyšlená zápletka je anulována rozvleklým textem a červenou knihovnou v okolí hlavního vyšetřovatele.
Je to spíše popis práce policie při vyšetřování - než detektivka.
Stará dobrá anglická detektivka z venkovského prostředí napsaná klasickým stylem.