Kopretina komentáře u knih
Pěkně. Zase jsem si po dlouhé době přečetla jednu Brezinovku, a byla ráda, že jsem občas něco uhodla.
Za mě propadák. Asi jsem měla velké očekávání, když to je oceněné a zfilmované. Hrozně jsem se u knihy nudila.
Moc hezký příběh o nás, knihomolech. Krásné ilustrace!
Moderní pohádka, dceři (10 let) se líbila. Zajímavá myšlenka a ztvárnění.
To jsme se doma nasmáli! Dcera nám četla nahlas o nových nohách a velkém a málem myšákovi. Musela jsem si ostatní dočíst sama.
a takhle by to mělo vypadat v sousedských a rodinných vztazích..
Dcera doporučila, tak jsem přečetla. Co na knihu říct? Jako náctiletá bych ji asi ocenila.
Četlo se mi to velmi těžce, slovní obraty, hrátky, germanismy mě nebavily. Děj mě také neoslovil. Nicméně jsem dočetla až do konce a dozvěděla se, jak kdo dopadl.
Nenadchla mě, neporozuměla jsem poselství knihy. A to jsem se snažila opravdu číst slovo od slova a pochopit dialogy.
Téma knihy mě zaujalo, ještě jsem o tom nečetla. Chápu, jak to musí být těžké, mít takové životní trauma.
Již v půlce knihy jsem si říkala, že hlavní hrdinka je ujetá, hlavně když studovala. Na konci se mi to potvrdilo. Není dobré si zahrávat s informacemi, s tím, co do sebe vpouštíme.
Jako mě neoslovil Švejk a jeho humor, tak ani Hlava XXII. Poprvé jsem knihu nedočetla, podruhé si půjčila audioknihu a ani tu jsem nedala.
Velmi čtivá novela, s psychologií postav. Ani jedna postava mi nebyla sympatická, ale všem jsem tak trochu držela palce.
Bezvadný počin! Moc mě to bavilo. Příběhy všechny čtivé, vtipné, nové. Lepší, daleko lepší než od Palána Za oknem.