Kortexo komentáře u knih
Doupě sice pouze rozvijí příběh prvního románu, ale brilantně čtenáře připravuje na velkolepé finále románu třetího.
Ještě temnější a nápaditější než první kniha.
Velmi příjemná autorova odbočka od hororu. Abarat má spoustu skvělých nápadů a velmi přijemně se čte a kresby to celé dovádí k dokonalosti.
Největší přínos knihy je zamyšlení nad vlastním bezpečím a zranitelnosti v běžném životě.
Atmosferický horor bez hluchých míst.Běžte si jí přečíst, stojí za to!
Přechod rozhodně není originální, ale je dobře napsaný a napínavý od začátku až do konce.Rozhodně se těším na pokračování.
Dostal jsem se k tomu náhodou, ale hodně mně to bavilo.Doporučuji.
Já jsem se k románu dostal přes filmy, které mě uchvátili.Škoda, že se nenatočila šerá.Skvělá kniha.
Kingova verze Twin Peaks.Originální a napínavé.Film Bag of Bones z 2011, to jenom dokazuje?
Horor a led patří k sobě.Velmi dobře napsané a napínavé, ale já jsem čekal druhý Terror, nebo Věc (Film-1982) a to se nestalo.I přesto určitě stojí za přečtení.
Velké zklamaní po předchozích dílech.Velmi laciné, bez nápadu.Tenhle román je zlomem v sérii a přechodem z hororu na thriller, boužel ne moc obratně.Škoda.
Velmi napínavá a dobře napsaná detektivka.Boužel pro mně, tam chybí ten horor.I přesto je Pendergast opět výborný.
Podle mně to není moc originální, ale napínavé od začátku až do konce.Čte se to velmi dobře.
Výborná kniha, pro mně jiná než ostatní,stylem podobná bondovkám.Doporučuji.