kouzelnik3 kouzelnik3 komentáře u knih

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Velice zajímavá a zábavná knížka, četl jsem jí skoro jedním dechem. Konec byl na poměry zbytku knihy poměrně rychlý, vcelku překvapivý, ale opravdu moc příjemně čtivý. Knížka mě opravdu pohltila, když jsem se do ní začetl! Mohu doporučit všema deseti.

07.01.2020 5 z 5

Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí Marc Elsberg (p)

Nějak mě ta knížka nedokázala pohltit jako třeba její předchůdce "Blackout", tak nějak jsem se místy ztrácel v ději, protože mi ani tak neubíhal. Ona ta knížka je asi dobrá, ale čekal jsem od ní asi něco jiného :)

20.10.2019 3 z 5

Dítě ohně Dítě ohně S.K. Tremayne (p)

Zajímavá kniha s působivým dějem a možná na moje poměry mírně čekaným koncem. Nicméně stojí za přečtení. Příběh plynul, kniha přečtena docela rychle.

30.09.2018 4 z 5

Blackout: Zítra bude pozdě Blackout: Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Kniha byla napínavá o to víc, když si člověk uvědomí, že to není až taková fikce, ale dost možná realita respektive její představa, která může realitou v dnešní době být. Jak autor na konci píše, je čerpáno z dosavadních událostí, takže to takové sci-fi není. Knížka ale dobrá.

27.07.2018 5 z 5

Děti paranoie Děti paranoie Trevor Shane

Tahle knížka mě úplně pohltila. A konec mě až dojal! Pět z pěti!

17.07.2018 5 z 5

Zrcátko Zrcátko Karl Olsberg (p)

Tahle kniha mě fakt neuvěřitelně bavila. Kupoval jsem ji na základě toho, že budu mít co číst nějakou chvíli a je pravdou, že jsem se musel přemáhat, abych knihu odložil a měl jsem něco "na potom". Kniha mluví o nedaleké budoucnosti, která je v podstatě ve vývoji. A nejedná se ani tolik o budoucnost, jako blízkou přítomnost, dle mého. Rozhodně stojí za přečtení, sám jsem nadšenec do těchto technologií.

21.06.2018 5 z 5

Zločin a trest Zločin a trest Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Atraktivně čtivá kniha. Psychologické knihy mám rád a tahle je jednoduše tím, čím bych očekával.

27.05.2018 4 z 5

Inferno - Peklo Inferno - Peklo Dan Brown