krakenka8 komentáře u knih
Miluji Roberta Bryndzu, ale Tim Weaver mu šlape na paty! NIkdo není doma je jedna z nejlepších knížek, které jsem kdy četla. To prolínání dějů, vsuvka "ze tmy," závěr. Napínavé od začátku do konce, už jen ten nápad a koncept, ty má vůbec tento autor bravurní! Dala bych i 30 hvězd!
Příliš nezodpovězených otázek, některé pasáže "přitažené za vlasy", nenapadá mě lepší slovní spojení - něco až pohádkově dokonalé (jeskyně na soukromé pláži a v ní dozrávající víno atd.) - věřím, že spousta z vás pochopí, jak to myslím.
Nicméně kniha je čtivá, napínavá a dávám 5 hvězdiček, protože prostě Robert!
Dechberoucí kniha, opravdu skvělá, čte se sama a věřím, že nebudu jediná, kdo u ní zatajuje dech!
Tohle je tak krásná a skvostná knížka. Úplně se dotkne srdce. Několikrát jsem se přistihla, jak se mi po tváři kutálí slzy. Často je tam "jen tak mezi řečí" něco psáno a přitom je to tak hluboká myšlenka. Opravdu dlouho jsem nečetla takto nádhernou knihu. Naposledy mě takhle hluboce zasáhla Geniální přítelkyně. Opravdu stojí za to přečíst. Mám ji půjčenou od kamaradky, ale musím si ji koupit.
Na závěr bych jen ráda dodala, že tohle není můj obvykle psaný proslov, ale tady to šlo tak nějak samo. Pusťte si ke čtení příčnou flétnu
Děkuji autorce za opravdu krásný zážitek. Poznámky ke knize jsem si dokoupila taky a těším se, až se dozvím, jak to celé vzniklo.
Napínavé, nepředvídatelné, úžasné. Dočetla jsem se zatajenym dechem a pořád se mě to drží. Doporučuji na 100%
Tato knížka byla první, kterou jsem od Radky četla. Musím říct, že se mi moc líbila, i když bych ráda znala odpovědi na některé otázky, respektive některé detaily, které si sice člověk domyslel, ale chtěla bych to černé na bílém
Nad některými komentáři zůstává rozum stát - kniha je dno, moc vulgární a bla bla. Spisovatel to píše tak, jak to cítí, většině lidí to vadí hlavně proto, že Radka.. nesmysl.. vůbec si neuvědomují, že čím víc budou lidi komentovat, co je na Radce sere, tím víc to bude dělat. A to mě baví. Ale to jsem odbočila od knihy. Přečtěte si, nebudete litovat. Styl psaní je fascinující, to vyprávění jsem vůbec nečekala a strašně mě to ba!
Jediný, co mě osobně prostě mrzí je ten "useknutý " konec. Ale to je jen můj subjektivní dojem, skončilo to tak, jak mělo.
U první knížky jsem si ze začátku říkala, že to asi nebude pro mě, ale po pár stránkách jsem zjistila, že čtu bez dechu a s napětím, co z toho vyleze. Další díl to samé Buzz, ten jsem stihla za den a pecka. Myslím, že námět by byl skvělý na zfilmování
Krásná čtivá knížka! Za dva dny přečteno. Děj předtím a potom úžasně psané. Moc doporučuji.
*Nejedná se o zcela objektivní komentář..
Nedávám plný počet hvězdiček, ale to jen proto, že to není můj žánr. Ale to je jen můj problém, u čtení jsem byla opravdu napjatá jak kšandy. Každopádně depresivní knížka, kterou okamžitě posílám dál