Krchnaida komentáře u knih
Přečetla jsem v rámci plnění čtenářské výzvy. Každý, kdo si knihu přečetl, si z toho smutného uvědomění něco do svého života určitě vzal. A kdo říká, že ne, kecá :-)
Asi 3x jsem ji odložila, protože některé pasáže byly pro mě zbytečně dlouhé, nepoutavé. Za to začátek i konec byl poutavý až moc, vůbec nelituji, že jsem ji dočetla, ba naopak :-) .
Moje první čtení ve slovenštině. Když jsem byla v půlce čtení, říkala jsem si, že je to asi zatím nejslabší knížka od této spisovatelky. To jsem se ale pěkně mýlila! :-D Bezva konec!!
Nejprve mě to bavilo, ale pak mi to přišlo strašně zdlouhavé. Několikrát jsem čtení odkládala, nakonec jsem ale dočetla. Námět nebyl vůbec špatný, ale bylo toho jaksi moc na ten celkově malý děj.
Strašidelné domy od Darcy mám moc ráda, ale tento díl mi nesedl...
Pár povídek bylo slušných. Věžák byl nejlepší. Úvody k povídkám - dobrý nápad.
Všechny tři příběhy o Amélii mě bavily, byť jsou určeny především pro mladší čtenáře. Odpočinkové miloučké počteníčko :-) .
Super, super, super! Těším se na další díly. Tato série bude určitě skvělá celá :-) !
Vyčítám si, že jsem ji nepřelouskala dřív :-) . Skvělá detektivka!
Ale jo, jako celek mohu knihu ohodnotit kladně. Četla se velmi mi dobře a rychle. Děj byl ve většině případech předvídatelný, hlavní hrdinka mě sem tam štvala. Ale kdo ví, jak bychom se v její kůži chovali my.
Prostě Darcy - nemám k tomu co dodat. Super to bylo :-)
A safra… až moc moderní… námět pro děti dobrý, ale ty vymoženosti dnešní doby mi teda celý dojem z knihy kazily. Knihu jsem četla dceři.