Krisařka komentáře u knih
Začala jsem to číst a musela dočíst... Za mě dost,, hustá kniha" jsem z ní trošku vypleskla a asi na ni ještě pár dní budu myslet. Rozhodně stojí za přečtení, ale nelze zaručit že z ní nebudete mít depku.
Čte se to samo, ale rozhodně to ve mně nezanechalo takovou stopu, třeba jako heřmánkové údolí.
Líbila se mi víc než druhý díl, lépe se mi i četla, ale již od začátku jsem věděla, kdo má holčičku na svědomí. Otec dítěte akorát celý dej zdlouhavě a zbytečně zamotal.
Kniha se mi líbila, přečteno za pár hodin, ale chci víc.. Konec takový otevřený, myslím, že by z toho autorka mohla udělat pokračování.
Musím říci, že přes druhý díl jsem se celkem prokousavala, nebyl špatný, ale rozhodně mě víc bavil první, tak uvidíme co další.
Kniha se četla dobře, musím říct, že jak jsem RB nevyhledávala, tak teď si s chutí přečtu další díly.
Opět přečteno jedním dechem,,, krásně smutná"citlivá kniha. Už aby byla další.
Pro mě absolutně nezáživná kniha, mám ráda duchařiny ale tohle bylo pro mě nijaké, nemohla jsem se začíst a asi po 100 stránce jsem to letmo prolistovala a přečetla jen něco abych věděla.. Ale za mne opravdu nuda..
V tomto dílu jsou super kresby.. Bratranec Edgar a podobně mě vždy rozesměje...
Přišla mi do ruky dříve nežli první dva díly, nevydrzela jsme a přečetla ji jedním dechem, za mě super čtivá kniha.. Konec sice bere rychlý spád, ale nevadí.. Určitě se vrátím k prvním dvěma..
Docela se divím, že jsem tu knihu vůbec dočetla, asi se mi autorka netrefila do vkusu, pořád jsem v tom hledala nějaké rozuzlení, čekala co se z toho vyvrbí až to zkončilo. Podle mě by to bylo o moc lepší kdyby tomu autor dal nějaký šokující závěr.. Tak třeba v dalším díle, akorát ten já už asi číst nebudu. Každopádně Hanna i tatínek s maminkou mě sympatie opravdu nezískali ani jeden...
No, jsem popravdě trochu v rozpacích.. Tato kniha vyloženě nebyla zlá, ale nějak výrazně mne neoslovila, plusove body za to, že je jiná..
Velmi čtivá detektivka, musím říct, že jsem po dlouhé době měla radost, že mě vrah nenapadl ani v půli knihy. Za mě super...
Nezklamala,ale pro mne trochu slabší než předchozí knihy. Přitom stále krásně vymyšlené dílo..
Ohledne této knihy jsem na vážkách, nebyla zlá, ale četla jsem mnoho lepších, přesto nebyla tak úplně zlá a byla přečtena za chvíli.