Krisařka Krisařka komentáře u knih

Rekonstrukce Rekonstrukce Viktorie Hanišová

Začala jsem to číst a musela dočíst... Za mě dost,, hustá kniha" jsem z ní trošku vypleskla a asi na ni ještě pár dní budu myslet. Rozhodně stojí za přečtení, ale nelze zaručit že z ní nebudete mít depku.

17.05.2019 5 z 5

Minuta na rozloučenou Minuta na rozloučenou Hana Marie Körnerová (p)

Čte se to samo, ale rozhodně to ve mně nezanechalo takovou stopu, třeba jako heřmánkové údolí.

09.05.2019 2 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Líbila se mi víc než druhý díl, lépe se mi i četla, ale již od začátku jsem věděla, kdo má holčičku na svědomí. Otec dítěte akorát celý dej zdlouhavě a zbytečně zamotal.

04.05.2019 3 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Kniha se mi líbila, přečteno za pár hodin, ale chci víc.. Konec takový otevřený, myslím, že by z toho autorka mohla udělat pokračování.

01.05.2019 5 z 5

Hravá příroda - Příroda nikdy nespí Hravá příroda - Příroda nikdy nespí Rachel Williams

Moc hezká kniha

01.05.2019 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Musím říci, že přes druhý díl jsem se celkem prokousavala, nebyl špatný, ale rozhodně mě víc bavil první, tak uvidíme co další.

01.05.2019 2 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha se četla dobře, musím říct, že jak jsem RB nevyhledávala, tak teď si s chutí přečtu další díly.

26.04.2019 4 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Opět přečteno jedním dechem,,, krásně smutná"citlivá kniha. Už aby byla další.

20.04.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Pro mě absolutně nezáživná kniha, mám ráda duchařiny ale tohle bylo pro mě nijaké, nemohla jsem se začíst a asi po 100 stránce jsem to letmo prolistovala a přečetla jen něco abych věděla.. Ale za mne opravdu nuda..

11.04.2019 1 z 5

Mortina a protivný bratranec Mortina a protivný bratranec Barbara Cantini

V tomto dílu jsou super kresby.. Bratranec Edgar a podobně mě vždy rozesměje...

08.04.2019 5 z 5

Mortina Mortina Barbara Cantini

Mojí Matyldě jsou teprve tři, ale Mortinu milujume

08.04.2019 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Přišla mi do ruky dříve nežli první dva díly, nevydrzela jsme a přečetla ji jedním dechem, za mě super čtivá kniha.. Konec sice bere rychlý spád, ale nevadí.. Určitě se vrátím k prvním dvěma..

07.04.2019 5 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Docela se divím, že jsem tu knihu vůbec dočetla, asi se mi autorka netrefila do vkusu, pořád jsem v tom hledala nějaké rozuzlení, čekala co se z toho vyvrbí až to zkončilo. Podle mě by to bylo o moc lepší kdyby tomu autor dal nějaký šokující závěr.. Tak třeba v dalším díle, akorát ten já už asi číst nebudu. Každopádně Hanna i tatínek s maminkou mě sympatie opravdu nezískali ani jeden...

03.04.2019 2 z 5

Rašeliniště Rašeliniště Susanne Jansson

No, jsem popravdě trochu v rozpacích.. Tato kniha vyloženě nebyla zlá, ale nějak výrazně mne neoslovila, plusove body za to, že je jiná..

29.03.2019 2 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Velmi čtivá detektivka, musím říct, že jsem po dlouhé době měla radost, že mě vrah nenapadl ani v půli knihy. Za mě super...

26.03.2019 4 z 5

Atlas mraků Atlas mraků David Mitchell

Miluji ty příběhy.. Nezklamali ani filmové zpracování.

21.03.2019 5 z 5

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Není to úplně můj šálek kávy přitom cenná kniha k zamyšlení.

21.03.2019 3 z 5

Krysař Krysař Viktor Dyk

Jedna z mála knih, kterou jsem četla několikrát, má zamilovaná

21.03.2019 5 z 5

Protovy světy Protovy světy Gene Brewer

Nezklamala,ale pro mne trochu slabší než předchozí knihy. Přitom stále krásně vymyšlené dílo..

21.03.2019 4 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Ohledne této knihy jsem na vážkách, nebyla zlá, ale četla jsem mnoho lepších, přesto nebyla tak úplně zlá a byla přečtena za chvíli.

04.02.2019 2 z 5