Kristy78

Svižné, nápadité, šílené, více dějových linek, které se ke konci zrychlovaly. Parádní detektivka.

Svižná detektivka plná vtipných komentářů "svérázného" policisty.

Neuvěřitelná kniha. Jsem ráda, že jsem četla, ale film rozhodně vidět nepotřebuji. Už takhle to bylo poměrně drsné.

Kniha mě nadchla. Dozvěděla jsem něco o sobě a svém okolí. Velmi inspirativní!

Ano, Stoletý stařík neměl chybu, bylo to něco nového. Ale i stojednaletý je zábavný, čtivý a opět se dostaneme do všech koutů naší planety a setkáme se s pohlaváry různých států. Milé, pohodové,...

Po životopisu A.Christie jsem sáhla i po detektivce - a musím říct, že to byla velmi čtivá a dobře napsaná. I když jsem vlastně viděla televizní předlohu, tak jsem stejně netušila, kdo je vrahem :)

Dalši vyřešený případ. Harry Hole opět vedl vyšetřování svým svérázným způsobem. Teším se na další příběh :)

Příjemné čtení, krásná čeština, milý humor :) Zahřálo na duši v nynějších chladných dnech :)

Hned v prvním odstavci byl znát rukopis R.Zafóna. Velmi čtivý, poutavý příběh z Barcelony. Jen trochu více strašidelné, zejména při večerním čtení :) Díky za společné čtení, P. :)

Po putování do Jeruzaléma jsem vyrazila se Zibim do Nepálu a Číny. Opět pohodové čtení plné trefných hlášek, díky kterým mě tyto cestopisy baví číst. Možná bych brala méně básniček. Ale jinak fajn kniha se spoustou místních reálií a nahlédnutí do života běžných lidí.

Zábavná pohádka pro dospělé. Po letech mé druhé setkání s Terry Pratchettem. A určitě ne poslední.

Nevím, jestli to byl nejlepší nápad nechat se nalákat na tuto knihu jen kvůli tomu, že se hlavní postava jmenuje jako já ;) Díky mé představivosti jsem občas trochu bála, aby na mě moje Fabia ročník 2017 nezaútočila ;) Takže další část čtenářské výzvy splněna, ale stálo to trochu úsilí. Úplná oddechovka to tedy není!

Čtivá kniha na dlouhé zimní večery, není potřeba nad ničím moc přemýšlet.

Čtivé, i když nevím, jestli jsem to nehltala proto, abych se už konečně dozvěděla, jak to všechno skončí. Na mě až moc divoká zápletka a moc kombinací, ale fajn čtení. Fascinuje mě, jak tohle dokáže spisovat vymyslet ;)