kristyna7552 kristyna7552 komentáře u knih

Znamínko na duši Znamínko na duši Jiří Ruml

...Ale ten dialekt mi chvilkama dával zabrat. Jiří Ruml zde vypráví o svém dětství, což není extra zajímavé, ta poutavější část nastane, až když začne dospívat a také, když začne válka. Rozhodně přečtení nelituji.

19.08.2019 4 z 5

Až přijde noc Až přijde noc Favel Parrett

No, kniha mě prostě nezaujala a nic nového mi nedala.

04.08.2019 2 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Coelho? Ne, radši knihu... Myslím, že toto vystihuje vše. Psáno chvílemi jako pohádka, chvílemi filosofický román. Dohromady to do sebe prostě nezapadá a konec taky není ohromující, přiznám se, že jsem to čekala.
Možná mi jen nevyhovuje styl Coelhova psaní.

09.12.2018 2 z 5

Norské dřevo Norské dřevo Haruki Murakami

Kniha, jež změnila můj pohled na svět. Změnila vše.

07.12.2018 5 z 5

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

dokonalé

23.09.2018 5 z 5

Nejlepší pro všechny Nejlepší pro všechny Petra Soukupová

prostě wow...

15.09.2018 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Knížka, co ve vás něco zanechá, nutí vás přemýšlet a jen tak vás nepustí. Neskutečně dobře napsána, autor si hraje se slovy, každá věta je vymazlená. Smrtka je mistrovská vypravěčka. A poslední slova v knize... Přečtěte a posuďte sami, zda souhlasíte, protože já ano.

25.06.2018 5 z 5

Hruškadóttir Hruškadóttir Jana Šrámková

Mám dosti rozporuplné pocity. O čem ta kniha vlastně byla? Nevím. A přesto vím. Jako kdyby byla Veronika má stará známá. Jak to skončilo? Těžko říct. Snad Veroniku čekají lepší zítřky.
„Všichni buď umřeli, nebo začali žít. A já zůstala sama.“

22.06.2018 4 z 5

Ginny Napořád Ginny Napořád Benjamin Ludwig

Prostě wow! Od téhle knížky jsem toho moc neočekávala, ale jak mě překvapila! Bylo to vážně skvělé čtení. Prostě jsem knížku nemohla pustit z rukou, potřebovala jsem vědět, jak to skončí. Tolik emocí a citů vecpaných do knihy, která je ještě o autismu. Prostě klobouk dolů.

19.05.2018 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

... Myslím, že na tuhle knihu nikdy nezapomenu.

27.12.2017 5 z 5

Odpusťte mi, váš Leonard Odpusťte mi, váš Leonard Matthew Quick

"Jsi jiný. Já jsem taky jiný. Být jiný je dobrá věc. I když je to těžké. Já to vím, věř mi. "

11.11.2017 5 z 5

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Pro mě neskutečně emotivní kniha. I přesto, že byla velmi drsná si myslím, že takových knih by mělo být více

28.08.2017 4 z 5

Čtvrtý labyrint Čtvrtý labyrint Christopher Golden

Knihu jsem koupila jen kvůli hře a nezklamala

27.03.2017 4 z 5