KSarlota

kniha velmi čtivá, děj povedený. Trochu mi vadilo že téměř před každým jménem bylo uvedeno slovo smrtka. Konec zajímavý

Břitký sarkastický humor, líbila se mi. Dokonce i víc než Deníček moderního páru.

Na začátku jsem se dost ztrácela, ale zhruba od poloviny se mi kniha dost líbila.

Super oddechovka, chvílemi jsem se vážně nasmála :-) a občas se tam vážně viděla

Chvílemi jsem se docela dobře zasmála, kniha je zábavná, čtivá

Mě trochu mrzelo, že dopadla tak špatně a brzy to skončilo, nevím jak Dan dopadl, jestli si ještě někdy zahraje ...

Moje vůbec první kniha od této autorky. Díky ní jsem si koupila i všechny další. Krásný příběh, zamilovaná.

Hezký příběh, kniha je romantická, milá, humorná stejně jako všechny její knihy. Moje nejoblíbenější autorka romantických historických příběhů

Theo mě dostal jako vždy. Mám pro toho zvláštně švihlého geniálního vědce prostě slabost. Příběh mě zcela pohltil a ten konec..

Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale pak se mi kniha velmi líbila. Je to poutavý příběh velkých ztrát, lásky, cestovaní, krasně popsaného prostředí a rozdílů mezi bohatými Brity, indickou kastou a chudými sirotky. A navíc jsem se dozvěděla, jak se vyrábí šál