Kskaja Kskaja komentáře u knih

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Když se dostanete přes cca prvních 80 stran, tak už budete chtít vědět, jak to dopadne. Čtivé a napínavé. Zároveň ohrane charaktery postav. A ten kriminální tým.. co to bylo? Závěr se mi nelíbil.

13.12.2021 3 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Kniha je velice poutavá, čtivá. Po skončení prvního dílu, jsem se vrhla na druhý.. A musím se přiznat, že jsem kolikrát přeskakovala odstavce..jen abych už věděla jak to skončí... což mě vede k myšlence, ze tam bylo spousta nepodstatné omáčky.. a vlastně jsem o nic zásadního nepřišla. Jednička byla lepší. Trochu mi i vadilo, že se to znovu zdlouhave motá o sblizovani Sage a Luca. Závěr se mi líbil.

11.12.2021 4 z 5

V jabloňovém sadu V jabloňovém sadu Susan Wiggs

Moc hezké čtení. Obalka je nadherna.

08.12.2021 5 z 5

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Ve finale zjistuji, ze me to ani moc nebavilo..

25.11.2021 2 z 5

Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Výborná kniha. Jsem nadšená. Čtivé, žádná hluchá mista. Super.

21.11.2021 5 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Trochu natahování pribehu, kniha mohla být kratší. Téma zajímavé.

26.10.2021 3 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Knihy od L.Moriarty mam rada. Nejvic me baví, jak dokaze mistrovsky rozebrat pocity postav. Tato knizka pro me nejslabší od L.M.

13.10.2021 3 z 5

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Nez jsem se poradne do knizky ponorila byl konec :) takova rychla jednohubka. Nebylo
to špatne..jen tomu neco chybelo..

24.09.2021 3 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Kniha je ctiva, napinava. Par připomínek bych měla, ale drobnosti. Příběh se odehrává ve městě, kde cely život ziji.

20.09.2021 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Mezi TOP se řadit nebude, ale za přečtení stoji :) jsem z dvojčat, tak i proto me kniha bavila

18.09.2021 4 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Skvela knizka.

09.09.2021 5 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Zatim nejslabší od teto autorky. Moc mě dej nezaujal, druha polovina knizky mi pripadala zvláštní, jak kdyby se trhla od tematu.

09.09.2021 2 z 5

Nejsem jako vy Nejsem jako vy Jodi Picoult

Tato knizka me neskutecne bavila. Doporucuji. Zasnu nad znalosti spisovatelky.

09.09.2021 5 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Jodi Picoult

Zajimavy námět.

09.09.2021 4 z 5

Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Madam Camilla

První pulka me vcelku bavila, ale druhou uz jsem nedocetla..luxusní prostitutku si představuji jinak.

09.09.2021 2 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Super knížka.

09.01.2019 5 z 5

Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Nedocetla jsem.

09.12.2018 1 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Krásný jemný příběh. Přesně na takové to čtení jsem se těšila po všech těch detektivkach.

26.03.2018 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Ze začátku jsem se nemohla do knížky začíst, ale i tak knížku hodnotím velice kladně. Dobře propracovaný příběh.

05.03.2018 4 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Uf, ted jdem ji docetla. To byla jizda.Paradni kniha, ktera vas vtahne a nepusti.

28.12.2017 5 z 5