Kskaja komentáře u knih
Když se dostanete přes cca prvních 80 stran, tak už budete chtít vědět, jak to dopadne. Čtivé a napínavé. Zároveň ohrane charaktery postav. A ten kriminální tým.. co to bylo? Závěr se mi nelíbil.
Kniha je velice poutavá, čtivá. Po skončení prvního dílu, jsem se vrhla na druhý.. A musím se přiznat, že jsem kolikrát přeskakovala odstavce..jen abych už věděla jak to skončí... což mě vede k myšlence, ze tam bylo spousta nepodstatné omáčky.. a vlastně jsem o nic zásadního nepřišla. Jednička byla lepší. Trochu mi i vadilo, že se to znovu zdlouhave motá o sblizovani Sage a Luca. Závěr se mi líbil.
Výborná kniha. Jsem nadšená. Čtivé, žádná hluchá mista. Super.
Trochu natahování pribehu, kniha mohla být kratší. Téma zajímavé.
Knihy od L.Moriarty mam rada. Nejvic me baví, jak dokaze mistrovsky rozebrat pocity postav. Tato knizka pro me nejslabší od L.M.
Nez jsem se poradne do knizky ponorila byl konec :) takova rychla jednohubka. Nebylo
to špatne..jen tomu neco chybelo..
Kniha je ctiva, napinava. Par připomínek bych měla, ale drobnosti. Příběh se odehrává ve městě, kde cely život ziji.
Mezi TOP se řadit nebude, ale za přečtení stoji :) jsem z dvojčat, tak i proto me kniha bavila
Zatim nejslabší od teto autorky. Moc mě dej nezaujal, druha polovina knizky mi pripadala zvláštní, jak kdyby se trhla od tematu.
Tato knizka me neskutecne bavila. Doporucuji. Zasnu nad znalosti spisovatelky.
První pulka me vcelku bavila, ale druhou uz jsem nedocetla..luxusní prostitutku si představuji jinak.
Krásný jemný příběh. Přesně na takové to čtení jsem se těšila po všech těch detektivkach.
Ze začátku jsem se nemohla do knížky začíst, ale i tak knížku hodnotím velice kladně. Dobře propracovaný příběh.
Uf, ted jdem ji docetla. To byla jizda.Paradni kniha, ktera vas vtahne a nepusti.