Kskaja Kskaja komentáře u knih

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Tak za prvé, velmi děkuji uzivateli Emma27 za prozrazení deje. Stačí napsat na začátek komentáře SPOILER. Chtěla jsem si přečíst názory na knihu, než ji rozectu a co se nedozvim...!! Takže jsem od začátku knihy věděla.

A za druhé. Kniha velice čtiva, napínavá, úplně mě pohltila a fakt skoda, ze jsem věděla...
Knihu doporučuji!

25.12.2022 5 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Boze to byla taková nuda.

Mrzí mě to, protože od této autorky jsem si hodně slibovala. Názvy i obálky knih vypadají velice lákavě, ale ten obsah...
Nebo tato kniha byla vyjimka a ostatni za přečtení stojí?

Ani na ty dorty jsem neměla chut.. :/

20.12.2022 1 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Čtivé, napínavé, temné.. ;)
Ze začátku se mi kniha zdála opravdu morbidní, ale ne... dalo se to.

16.12.2022 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Vyhovovaly mi krátké kapitoly, v tu chvíli jsem se přestala děsit 536 stran. Styl a forma psaní geniální. No za to 3 hvězdy. Pořád nevím, zda mě kniha vlastně bavila. Bylo to čtivé, ale příběh vazl.. nemělo to tu správnou hloubku.

10.12.2022 3 z 5

Cesty srdce Cesty srdce Susan Wiggs

Pomalejší rozjezd, ale poté se z toho rozvine hezky a zajímavý příběh. Jak v komentáři pode mnou..také nechápu, že to nemá více hodnocení/ čtenářek. Kniha za přečtení stoji.

26.11.2022 4 z 5

Znamení Blíženců Znamení Blíženců Lenka Lanczová

Tohle je srdcovka prostě :) ...

08.02.2022 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Mrzí mě, že jsem ke knížce přistupovala s nechuti. Před touto knihou, jsem četla par nic moc příběhu. Takže jsem si pořádně nevychutnala začátek.. Kde zpívají raci rozhodně stojí za to si ji přečíst a vychutnat. Krásný, originální námět. Příroda okouzlující. Doporučuji.

03.02.2022 5 z 5

Zachránila mě slza Zachránila mě slza Angele Lieby

Velice zajímavá kniha, téma. Bohužel jsem se do příběhu neponorila. Ale ráda jsem si ji přečetla.

30.01.2022 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Dvě hvězdy za kapitoly z minulosti. Jen kvůli nim sem to dočetla. Jinak mě to nebavilo. Co věta to ,,vtipné,, přirovnání. A v 59 letech dědek...? To mi nesedelo.

29.01.2022 2 z 5

Vražda v Orient-expresu Vražda v Orient-expresu Agatha Christie

Opravdu jsem se bála, že mě knížka nebude bavit a opravdu mě bavila. Přečetla jsem si ji díky čtenářské výzvě. Krátké a svižné kapitoly. Žádný zdlouhavý popis osob nebo prostředí. Zápletka super. Spokojenost.

26.01.2022 5 z 5

Strom života Strom života Susan Wiggs

Bohužel mě tato knížka nebavila. Nemohla jsem se do knížky zacist, na čtení jsem se netešila a posledních 50 stránek jsem přelitla očima. Příběh ma potenciál, ale bylo to takové utahane, nudné.

25.01.2022 2 z 5

Andílek Andílek Lucinda Berry

Tohle byla bomba. Hned od první stránky čtivé. Dlouho jsem přemýšlela, zda si knizku přečíst, bala jsem se, že bude moc drsná. Ale bylo to akorát. ;) Doporučuji k přečtení.

20.01.2022 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Nenadchne / neurazí. Fajn čtení.

16.01.2022 3 z 5

Jednou snad Jednou snad Debbie Johnson

Knížka by si rozhodně zasloužila více než 304 stran. Líbilo by se mi více rozvinout hledání Joea. Dojemný, smutný, nadějný a místy i vtipný příběh. Obálka je krásná. Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4* , ale pro Gracie dávám tu 4*.

11.01.2022 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Velice čtivé. Děj ubíhá rychle. Bavilo mě to, i když to bylo dost předvídatelné. Psychotrillery mám ráda.

06.01.2022 5 z 5

Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Od začátku mi byly postavy nesympaticke a ubihajicim dějem se to nezměnilo. Ally mě vyloženě štvala. Jinak se to četlo rychle. Žhavý to bylo. Fajn. Ubrala bych pár stran.

04.01.2022 3 z 5

Tchyně Tchyně Sally Hepworth

Z této knížky jsem nadšená. Na čtení jsem se těšila a užívala si ho. Super napínavé a oddechové.

29.12.2021 5 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Po 50 stránkách jsem to vzdala...to se nedalo dočíst. Vyjadřování katastrofa. Popis erotických scén...to jako vážně? Stokrát ohrane.. Děj nuda. Ani ten humor mě nebavil. Je mi líto. :/

26.12.2021 1 z 5

Za dveřmi tma Za dveřmi tma Anna Bailey

Prvních pár stránek jsem si myslela, že tu knížku nedám. Nemohla jsem si zvyknout na styl psaní. Moc nesympatickych postav, moc řečí o Bohu....moc problémů... Druhá půlka knihy se mi začala líbit. Z knížky jde velice neprijemna atmosféra, tak jsem ráda, ze jsem ji konečně dočetla.

21.12.2021 3 z 5

Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Nenáročná, zábavná kniha. Mě to bavilo. Vubec mi nevadil charakter Anny a dost jsem se i nasmála, prostě pohoda. Obálka se mi líbí ;).

18.12.2021 5 z 5