Kskaja komentáře u knih
První polovina knihy byla skvělá a nedalo se přestat číst. Druhá polovina už nebyla tak svižná a celkově se už Perry opakoval. Je mi líto, že nebyl v životě šťastnější.
Čtivé a zajímavé.
Pribeh by to mohl být krásný. Na můj vkus se v knize nic nedělo.
Začátek slabší. Hlavně označení kapitol pojmenováním rusalka, sudicka,nymfa atd... hodně dlouho jsem nevěděla, kdo tady kapitolu vypráví.. po cca 50 stranách si zvyknete a pak začíná prava knihomolska jizda. Super thriller.
Můžete mi prosím vymazat paměť, at si to můžu přečíst znovu?
Skvělý zážitek.
No poslední prectena kniha od Colleen a teď mám cist co? ..
Kniha byla skvela, svižná, čtiva, dojemna
Tleskám .
Líbilo se mi to. Čtivé, hezké, romantické, nenáročné
Této knize jsem chtěla od začátku dát 5*.. nevím, co se najednou stalo..ale od poloviny mě přestala úplně bavit. Ze začátku mi přišla originální, vtipná, zajímavá, ale jak se rozvinula ,,detektivní zápletka ,, tak se ni kniha prestavala líbit. Odkryvani povah ostatních postav, nechapala jsem to.. kolikrát jsem se snažila si i stránku přečíst vícekrát, abych si to v hlavě srovnala.. ale i přesto jsem si říkala, o co že vlastně jde ?
Čtivé, napínavé, závěr se mi líbil.
Ale není to hezké čtení..negativní.
Pro tak strašný charachkter hlavní postavy nedocteno. Jinak věřím, že by kniha mohla být fajn. Ale už na zacatku se mi Matylda zprotivila. Ani nemám ráda tento ,,humor,,. Obálka je KrásnA. Škoda
Začátek se mi vcelku líbil.. poté už jen nuda.. :(
Postava Elly se mi líbila.
Mohla to být tak skvělá knížka, kdyby se autorka více ponořila do vyprávění o pobytu v přírodě než o objevování kniru v posteli.
Tuto knížku jsem chtěla mít rychle za sebou. Hlavně z důvodu, že jsem si tady tím kolotočem neplodnosti sama prosla a všem těm pocitům jsem rozuměla, nechtěla jsem je znovu zažívat. Naštěstí to u nás dopadlo dobře:) .
Kniha se čte sama, poutavá. Dej není zdlouhavý. Kapitoly z minulosti už mě ke konci nebavilo, proto jedna hvězda dolů.
Nevím jakým zázrakem jsem to dočetla, asi něco mě na tom bavilo, ale pořád nevím co..
Nenáročné, vcelku čtivé... nic svetoborneho.
Po 130 stranách jsem ti vzdala. Na čtení jsem se netesila. Příběh mě nezaujal.
Knížka mě bavila. Odpocinula sem si u ni a na čtení se těšila. Velice čtivé.
Mafiánské prostředí berte s rezervou, moc tam toho není. Ale příjemné zpestření.
Trochu moc fnukani po Nicolasovi, to mi přišlo příliš.