KubaHanzelin komentáře u knih
Slabší povídkový svazek od mistra manga hororu, ale pořád velmi kvalitní
Spirála za mě zůstává neporažena:)
Že se paravztah mezi Jokerem a Batmanem může okoukat?
Nemyslím si!
Tahle dvojka když se dobře napíše má pořád co nabídnout, jsem rád, že jsem si k návratu k DC Black Labelu vybral zrovna tento kousek:)
Vždy, když zjistím, že má vyjít Athony Ryanovi nová kniha sakra se těším, protože
trilogie Stínu Krkavce stále patří mezi mé top fantasy
U Úmluvy oceli jsem zatím klidnější a nejsem tak nadšený, jak bych čekal, první kniha byla fajn, ale na Ryana až moc pohodová až téměř klasická fantasy, ne ta drsná řežba na kterou jsme u něj zvyklí
U Mučedníka našel autor zlatý střed mezi svou dosavadní tvorbou.
Najdou se zde slabší části a části u kterých nechcete knihu odložit, takže ve zkratce se za mě jedná o kvalitní fantasy, kde se těším na, počítám, že závěrečný díl na který nás vydavatel nenechá snad dlouho čekat
Mohl bych napsat stejný komentář jako u "Hrdinů" takže pokud si něco chcete přečíst, skočte na sousední komiks a můj komentář:)
Jinak se jedná o sprostou pračku peněz, tohle za 4 stovky? Zlodějina..
I když se jedná o Disney období SW, přijde mi, že "Věk Odboje", který se točí kolem hrdinů, je z těchto krátkých komiksů nejlepší, což samozřejmě pořád neznamená, že je přehnaná cena opodstatněna nebo, že budu na tyto shorty ještě dlouho vzpomínat, fajn jednohubka
Milé, neoslní, neurazí. V žádném případě nedosahuje Jména větru nebo Strachu moudrého muže, jdu se přidat k druhé frontě čekající na pokračování, kterého se nejspíš nikdy nedočkáme:) viz. Tanec s Draky
Bohužel, jsem jeden z těch, kterým se Hudba ticha nelíbí, neříkám, že je to nutně špatná kniha, ale chybí tomu to, co Kronika Královraha má a to je ten pocit, že jste byli vtaženi do úžasného fantasy světa, který má sakra co nabídnout. Tohle je za mě, jak sám autor podotknul, šuplíkovka..
Kniha, která toho říká hodně a zároveň nic.
Autor přeskakuje v příběhu jak se mu zlíbí až z toho místy vzniká trochu chaos, ze kterého si ve výsledku odnesete to, že všichni potřebujeme vlastní paní A.
Příjemné povídky mezi datadisky s více i méně známými hrdiny
Víc takových projektů ze světa Warcraftu prosím!:)
I když bych byl rád, kdyby vyšla zase nějaká ta kniha..
Závěr trilogie je určitě nejslabší část
Příběh se po druhém díle bohužel začne točit v kruzích a u toho to zůstane
Sice dávám autorce bod, za konec, který byl dost hořkosladký, holt výhrou ve válce to nekončí jak jsme v některých fantasy knihách zvyklí, tady to pokračuje až si čtenář nakonec řekne.. "Stálo to vůbec za to?"
Mezidíl, kde se toho moc nestalo, ale vypadá to, že se brzy dočkáme pořádného nářezu!
Druhý díl příběhu Šao Jun je podaný trochu jinak
Manga je rozdělená na dvě půlky, jedna se odehrává v současnosti kolem Lisy a u druhé se vracíme k Šao Jun, bohužel ani jedna linka mě tentokrát nijak neoslnila, i když se samozřejmě může jednat o prokletí druhých dílů
Co cením jsou easter eggy v podobě náhledů do událostí známých pro hráče AC série + bonusový minipříběh jak se autorka k Assassin's Creed dostala
Takové intermezzo, dozvěděli jsme se pár pravd z minulosti, ale v ději jsme se daleko neposunuli, příště očekávám pořádný nářez:)
Opravdu jsem se snažil, ale vzdal jsem to, kniha je za mě slátanina kde to vypadá, že autor neví na co se pořádně zaměřit a tak se točí kolem všeho možného..
Nedočteno
Nerad, ale víc jak průměrem hodnotit nemohu, asi mi nesedí Eriksonův styl psaní, i když se jedná o naprosto neuvěřitelný a opravdu epický fantasy epos mám s Malazem problémy - a hlavní z nich je to, že se nemohu zorientovat, je to velký chaos, na který potřebujete opravdu klid a čas. Bohužel, ani jednoho se nedostává, takže těm, kteří mají tuto sérii rádi, prosím, můj komentář ignorujte:)
Další, krásně ilustrovaný průvodce po Azerothu, tentokrát o kontinentu, kde jsem v době největší slávy Wotlku strávil nejvíce času
Ledová koruna, sídlo Pohromy, nesmiřitelný sever, Střecha světa - to vše a více je Northrend, kterým nás tentokrát provedou bratří Bronzebeardovi, kteří putují po stopách své předkyně, takže oproti předchozím dílům je tento svazek okořenější a takto bych si to v případných dalších dílech představoval
Ale i tak nemohu dávat opět stejný počet, důvod? Mrkněte se na moje komentáře u Kalimdoru a Eastern Kingdoms
George Lucas: Život stvořitele Star Wars pro lenochy v líbivém komiksovém kabátku, nebudu lhát, zase něco málo nového jsem se dozvěděl
Ale pro ti, kteří četli výše zmíněnou knihu mohou tento komiks v klidu vynechat
Tohle se ke mě dostalo úplnou náhodou, ale bez náhody po poputuje dál, kde to najde třeba lepší uplatnění, protože tohle je jen ne moc kvalitní merchandising, aneb u ST by se mělo zůstat u televize..
Nenadchne ale ani neurazí
Nové složení týmu s méně i více známými tvářemi mi celkem sedlo, příjemně mě překvapil Thing a Kitty Pryde. Jinak komiks funguje jako úvod do nové série s kořeny z té minulé, takže pro méně znalé, což v tomto případě jsem i já, může být komiks místy lehce matoucí, i když postupem času tak nějak vše vysvětlí
Prostě oddechovka
Klasická manga, která se nebere vážně s hrdinou se všedními problémy, které řeší všichni z nás. Saitama totiž není typický superhrdina, který by žil pro ochranu lidstva, vlastně to dělá jen pro zábavu:)
Celkově hodnotím průměrem, protože většina kapitol se dost scénaristicky opakovala, takže se příběh nikam nehnul