Kubajzz komentáře u knih
Tak tohle byla fakt super detektivka, kterou jsem nemohl odložit, dokud jsem jí nedočetl. Hodně zajímavý nápad. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Tak jsem asi objevil novou sérii, která mě fakt chytla. Velmi dobře napsaná knížka, přelouskaná za chvíli, nedala se odložit. Něco se dalo předpokládat ale závěr vážně překvapil. Rozhodně doporučuji :-)
Moje čtvrtá kniha od tohoto autora a musím říct, že hodně zajímavý námět. A věřím tomu, že takto smýšlejících lidech o ženách jako byl Tim je bohužel asi hodně. Rozhodně doporučuji
Četlo se to fajn ale asi jsem konec předpokládal :-) Rozhodně ale knížka nezklamala a určitě doporučuji k přečtení.
Zajímavý příběh, napínavé, že se Bea a Florin dají dohromady se dalo předpokládat ale závěr mě překvapil. Doporučuji :-)
Po sérii s Harrym H. jsem šáhl po další knížce od Nesba a opět nezklamala. Zajímavý příběh i zápletka. Doporučuji
Opět audiokniha. Klasický Harry, který nikdy nezklame. Jediné co mě mrzí je to, že už se blížím ke konci série :-(
Poslechnuto jako audiokniha a můžu říct, že příběh s Harrym mě opět nezklamal :-) Už se těším na další pokračování.
Opět poslechnuto jako audiokniha. Začátek trochu nuda ale pak se to rozběhlo a nedalo se přestat poslouchat. Určitě doporučuji.
Série Holger a Mia mě chytla. Knížka je pěkně napsaná, dobře se čte, děj má spád. Doporučuji
Moje druhá kniha od tohoto autora, která navazuje na Šelmu. Za mě povedený thriller. Doporučuji
Severské krimi prostě můžu a autorka píše stylem, který se mi líbí. Knížka se dobře četla, byla napínavá, určitě doporučuji.
Napínavý příběh, kde se prolíná minulost s přítomností. Pěkně se to četlo, ostatně tak jako všechny knížky autorky. Doporučuji
Z počátku mě kniha moc nechytla ale začetl jsem se a konec mě překvapil. Doporučuji a jdu na další díl.
No tak tohle se mi hodně líbilo. Bylo to napínavé, krvavé, čtivé... Doporučuji
Třetí díl opět plný akce, napětí, super se to četlo. Rozhodně doporučuji a jdu na další ze série :-)
Tak tohle bylo hodně zajímavé :-) Napínavé, čtivé, plné zvratů. Určitě doporučuji.
Třetí díl zaujme zajímavým tématem, je napínavý a plný překvapení. Určitě doporučuji.
Opět pecka. Hodně zajímavé téma, knížka se dobře četla, byla napínavá, určitě doporučuji.