Kubajzz Kubajzz komentáře u knih

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Poutavý příběh, který se dobře četl. Pěkně propracované dějové linie, a téma přistěhovalců je stále aktuální. Doporučuji

Elsyino tajemství Elsyino tajemství Camilla Läckberg

Druhá světová válka a současnost, zajímavý příběh, který se pěkně četl. Doporučuji.

29.11.2021

Kameník Kameník Camilla Läckberg

Povedená knížka a pěkně vykreslené postavy. Pěkně se četla, určitě doporučuji.

Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Druhý díl je snad ještě lepší než první. Asi Camillu Läckberg zařadím mezi mé oblíbené autory :-) Knížku určitě doporučuji a jdu na další díl.

29.11.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Zajímavý thriller, který byl napínavý od začátku až do konce. Za mě 5* a doporučuji.

29.11.2021 5 z 5

Blackout: Zítra bude pozdě Blackout: Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

No docela by mě zajímalo, co by jsme dělali, kdyby k něčemu takovému opravdu došlo. Za mě super a 5*

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Shari Lapena - co dodat? :-) Jako vždy super thriller. Doporučuji

Dívka, která musí zemřít Dívka, která musí zemřít David Lagercrantz

Možná trošku slabší než předchozí díl ale stejně pořád napínavý, čtivý. Doporučuji a jsem zvědavý, jestli bude pokračování.

Hluboký hrob Hluboký hrob Steve Robinson

Toto téma řešení krimi za pomoci genealogie se mi líbí :-) Pátrání v minulosti, aby se odhalila přítomnost :-) Super. Rozhodně doporučuji.

Stopy v krvi Stopy v krvi Steve Robinson

Tak to vypadá, že jsem objevil novou sérii. Knížka je zajímavá, má spád, napínavá, prostě chytne a nepustí. Rozhodně doporučuji a těším se na další díly.

29.11.2021 4 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Opět super, knížka nezklamala. Byla napínavá, čtivá, pomalu ji nelze odložit. Doporučuji a jdu na další díl :-)

29.11.2021 4 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Objevil jsem novou krimisérii :-) Knížka byla čtivá, napínavá, rozhodně doporučuji.

Tma Tma Bernard Minier

Třetí díl opět nezklamal. Možná i trochu lepší než předchozí dvě. Určitě doporučuji k přečtení.

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Jako vždy Shari Lapena super. Od začátku napínavé, čtivé, rozhodně doporučuji.

28.11.2021 3 z 5

Ženy bez slitování Ženy bez slitování Camilla Läckberg

Camilla prostě zklamat nemůže. Zajímavé téma, za mě plný počet.

26.11.2021 5 z 5

Dva roky prázdnin Dva roky prázdnin Jules Verne

Pěkné čtení, líbila se mi.

08.04.2019 4 z 5

Bouře Bouře Kristina Ohlsson

Severské krimi mám rád :-) Tohle nebylo kdoví jak napínavé, ani moc krvavé ale pěkně se to četlo a určitě si přečtu další knížky autorky.

11.12.2024 3.5 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Přečteno na dovoleně za den a půl :-) Opět skvělý díl, zajímavý nápad, a musím přiznat, že pachatel překvapil. A už teď se těším, co dál chystá Alex, které jsem fandil, ať se z basy dostane ;-)

17.09.2024 5 z 5

Tiché hlasy Tiché hlasy Patricia Gibney

Tak zase super dil této serie. Musím říct, že tato serie patří k mým oblíbeným. Zápletka byla dobrá a dost dlouho mi trvalo, než mi došlo, kdo za tím stojí. Rozhodně doporučuji a jdu na další díl.

15.09.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

No mělo to spád, nechybělo napětí a musím říct, že jsem Annabelle docela fandil. Zase super knížka od našeho oblíbeného autora

21.05.2024 5 z 5