KudrlinkaM komentáře u knih
Knihy Chrise Cartera jsou nejlepším lékem na každou čtenářskou krizi. I tento díl mi spravil chuť, byl skvělý, napínavý a neodložitelný. Těším se už na autorovu další knihu.
I po tolika letech - sedmi desetiletích - od vydání této knihy platí: Ray Bradbury je prostě Král fikce a poselství této knihy je platné i dnes. Doporučení je nadbytečné (imho), tuto klasiku už musel přečíst každý.
Super! Tak toto byla skvělá detektivka českého autora. Doporučuji a jdu na jeho další knihu. Jak to, že se o autorovi skoro neví?
Parádní začátek série.
Sympatické postavy Luc a Ava, prostředí skotského Edinburghu, zajímavá zápletka, napínavé čtení až do samotného závěru.
Skvělý debut a díkybohu pár dalších dílů série přede mnou.
Na knihu jsem se dlouho chystal a jsem moc rád, že jsem ji konečně přečetl. Kniha je dobře napsaná a prostoupena spoustou vážných témat, která jsou citlivě zpracovaná. Líbil se mi styl vyprávění i ta mnohovrstevnatost. Silný příběh. Silné sdělení pro současnost.
Skvěle napsaná série.
V každém díle zajímavá zápletka, děj odsýpal zběsilou rychlostí, tým Kim vyšetřoval obvykle vždy dva případy souběžně, a to, včetně skvěle popsaných vztahů mezi členy vyšetřovacího týmu dodávalo ději na velké dynamice.
Doporučuji a těším se na další přeložené díly.
Už první díl série jsem ohodnotil maximem, ale tento dil byl ještě lepší.
Baví mě dynamika mezi Lucem, Avou, Benem.
Autorka měla zápletku velmi dobře promyšlenou, bylo to napínavé, brutální, drsné s překvapivým koncem. Vynikající série.
Jo! Klasika z dob mladého čtenáře, stará, dobrá.
Autor je dobrý vypravěč, trochu dlouhé popisy byly vybalancovány zajímavým dějem.
Hezká Verneovka.
Serie autorky se mi libi a je velmi ctiva.
Jen se mi uz zda, ze se vse toci az prilis kolem Josie a autorka jede podle jednoho osvedceneho mustru jako pres kopii.
I presto jde o velice dobre, 5-ti hvezdickove cteni.
Drsné, akční, napínavé, neodložitelné. Po dokončení jsem musel hned jít do dalšiho dílu série.
Erika Foster is back.
A konečně jsme se, my, všichni nedočkaví čtenáři detektivní série Roberta Bryndzy dočkali.
Byl to trochu jiný Bryndza a už trochu jiná Erika. Ale jinak je všechno, jak jsme u série zvyklí. Čtivé, napínavé, velmi dobře vystavěný příběh a zajímavá zápletka.
I když to na úplně plný počet hvězd není, 85%, vždy mají knihy Roberta Bryndzy vysokou úroveň.
Takto má vypadat skvělá detektivka, těším se na další díl.
Jak už jsem tady psal, autorka patří k mým oblíbeným a tato série se jí moc povedla. Opět plný počet bodů. Lacey je skvělá hrdinka, případ zamotaný a čtení napínavé až do poslední stránky. Doporučuji celou sérii.
Zato toto fantasy se mi líbilo. A od české autorky. O to líp.
Silná kniha. Souhlasím s komentářem níž, jedna z nejlepších knih o holokaustu.
Autorovi se tato kniha povedla.
Těžké smutné vyprávění, odkrývající a pátrající po minulosti jedné rodiny.
I když se na české scéně s podobně laděnými knihami/tématy roztrhl pytel, autorovu pojetí a zpracování se málokterý z nich vyrovná.
Doporučuji a doufám, že autor brzy něco vydá.
Knihu jsem četl až po Vodníkovi, který se mi líbil víc, a bohužel mi připadala, jako kdyby pejsek s kočičkou pekly dort. Ode všeho trochu a ve výsledku sice všeho přebývalo, ale spusta toho chybělo.
Každopádně to beru shovívavě jako autorčinu prvotinu, už i Vodník byl o třídu lepší ( i delší ) a chystám se přečíst ještě Dceřinu kletbu.
Série čtena na přeskáčku, ale je boží. A tento díl.... zkrátka mistrovský.
Domácí thrillery autorky jsem přečetl postupně všechny, jak vycházeli.
Nebylo to nijak převratné čtení, mělo jednoduchou zápletku a nekomplikovaný, přímočarý děj, ale vždy se to četlo dobře, děj lehce plynul a vyústil do logického, byť pokaždé překvapivého závěru.
Takže na oddechovku vlastně dobrý. A přečtu si i poslední novou knihu autorky. Vím, že nezklame.
Moc povedená detektivní série. Třetí dil se mi zatím líbil nejvíc.
Inspektor Jack Logan je chlapík z masa a kostí a baví. Doporučuji, když hledáte napínavou a skvěle napsanou detektivku.