kvetuse3368

Určitě ti co rádi cestují, tuto knihu uvítali jako inspiraci. Mne to nic moc neříkalo, popisování bylo zdlouhavé/aspoň pro mne/. Skoro půlka knihy je v tomto žánru. Nebyla jsem nadšená.

Milé příjemné čtení, člověk měl pocit, že je tam a prožívá to. Babičce za její péči, vzdala holt touto knihou a moc pěkně.

Příjemné čtení na odpočinek, příběh pěkně ubíhá a vše je vyřešeno jako v pohádce.

Velmi lehké odpočinkové čtení, jak občas říkám, pohádkové :) . Dobře se četlo, děj pěkně utíkal.

Příjemná, odpočinková kniha, děj pěkně plyne. Na konci něžná duše úroní slzu. Ale jako v pohádce vše dobře dopadne.

Sice jsem ze začátku měla práci se začíst,, ale pak už děj běžel.

pěkně napsaná, dobře se čte, a dověděla jsem se něco o pěstování borůvek :-) ,

Krásně navazují díly série na sebe, čte se jedním dechem. Člověk se i zasměje, trocha erotiky.

Ze začátku jsem si říkala, že se ve svém věku něco přiučím :-D , ale pak se děj rozeběhl a nemohla jsem se odtrhnout

Snažila jsem se číst knihu jako dítě, ale moc se mi libila jako dospělému. Děj tak krásně ubíhal, že jsem konec četla v jednom kusu během noci. Mohu jen doporučit

Zaujalo mne věrné popsání prostředí,, cinosti, a pocitů hrdinky/ vše to přežít = hrdina/ je to psáno s trochou humoru pokud to jde

Rychle jsem se začetla, příběh utíkal a najednou jsem byla na konci

Jak se říká, přečetla jsem ji jedním dechem. Moc hezky napsána, děj běží.

Dobře se čte. Děj pěkně běží. Slušná historická detektivka, trochu i lásky.

Mám ráda romány od tohoto spisovatele, ale toto na mne bylo moc strohé, nepřišla jsem tomu na chuť

Ze začátku jsem nemohla přijít na chuť této knize. Ale jak děj začal ubíhat, nemohla jsem přestat číst. Je to jiné, než detektivní příběhy. Ale pěkně se před očima rozvíjí život hlavního hrdiny. Už se těším na druhý díl.