L.Ady komentáře u knih
Skvělá oddechovka, pro milovníka koní, jako jsem já :). Jasný děj, ve kterém si neřeknete vyloženě "wow". Neubírá to ale kvalitě. Rozhodně si přečtu více knih od této autorky :).
Jsem velkým fanouškem zaklínače, tudíž můžu jedině doporučit :).
Tahle kniha mě opravdu bavila, po dlouhé době ne zas tak dobrých krimi příběhů. Doporučuji.
Velmi zajímavá a morbidní kniha. Doporučuji všem milovníkům krimi. Velmi zajímavě vyprávěné opravdové případy.
Darcy a její knížky jsou opravdu něco. Nejedná se jen o obyčejný trochu strašidelný příběh. Opravdu napínavá, strašidelná, vtipná a super knížka.
Dobrá divadelní hra, která se nebojí ukázat syrovost a realitu života.
Tahle knížka byla další ze série "oddechových". Získala si mě pro vtipné situace a humor, kterého je v ní požehnaně. Pokud chcete čtení u kterého se pobavíte a zrelaxujete, doporučuji :).
Kniha se hezky čte, určitě přináší skvělá moudra. Určitě si ji někdy znovu přečtu. Stojí za to.
Tahle kniha se mi moc líbila. Byla depresivní - to ano, ale velmi mě fascinoval konec.. Děj byl maličko táhlý ale to mi vůbec nevadilo. Hlavní postava je opravdová hrdinka.
Myslím, že tuto knihu zná opravdu hodně lidí. Mně se na ní líbilo vyobrazení lásky - pozitivního citu, mezi strachem a chudobou v době války. Lucie mi připadala dost chladná.. zároveň o to víc mě překvapil konec knihy.
Fajn knížka, pořádnou detektivní práci ale nečekejte. Spíš spoustu vztahů a zápletek.
V první půlce knihy jsem se trochu nudila. V té druhé už bylo hodně zvratů a zajímavých událostí. Konec mi přišel maličko uspěchaný ale celkově za mě doporučuji :).
Knížky od této autorky mám moc ráda. Občas mám problém s velkým počtem podezřelých, ve kterém se prostě musíte naučit vyznat. Děj byl zajímavý a do konce mě nenapadlo, kdo byl opravdu skutečným vrahem.
Sarkasmus hlavní postavy je opravdu skvělý. Bez něj by tento příběh byl suchý a stereotypní. Děj se de facto pořád opakuje - záhadný bohatý sexy muž a žena v nesnázích. Na odpočinek a pobavení ale stačí :).
Vím, že tato kniha má hodně svých obdivovatelů, avšak mě nikdy neoslovila. Nebyla pro mě zajímavá, spíš depresivní. Znovu už bych ji číst nechtěla.
Opravdu zajímavá a napínavá kniha. Líbilo se mi, jak postupně odkrýval děj příběhy všech přítomných lidí.
Další díl této série mě nezklamal. Dávka brutality a zápletek je skvělá, těším se na další díl.
Zajímavá série krimi. Jsem ráda, že jsem na ni narazila. Je napínavá a líbí se mi i detail na vztahy mezi policisty. Doporučuji :).
No, nebylo to špatné ale opravdu hodně zdlouhavé a politické myšlenky zde byly za mě až moc zbytečné. Jinak ale fajn příběh se zajímavou zápletkou.
Opravdu úžasná kniha. Po dlouhé době fakt krásná romantická kniha, plná radostí a starostí. Má vše, humor, překážky, lásku, smutek a hlavně skvělý děj i konec. Doporučuji.