ladna komentáře u knih
Nekrvavá detektivka s velkým počtem postav odehrávající se v nádherném prostředí bretaňských ostrovů.
Jestli hledáte průvodce, tato kniha není úplně ideální, ale zajímavosti o kamenech v ní najdete a je to jediná kniha o tomto místě.
Životní moudra psa a jeho páníčka velice trefně stylizovaná, doporučuji číst jako jednohubky, výborné na zlepšení nálady.
Vysoce návykové čtení, styl autorky je brilantní a do poslední chvíle netušíte vraha.
2.dil už začíná být spiš ženský román s detektivní zápletkou s příchutí naivity. I tak pokračuji na 3.díl.
Sexy nabušená erotická pohádka o princi s velkým P, která Vám vykouzlí dlouhotrvající úsměv na tváři.
Skvělá nekrvavá detektivka, která vás umí pěkně svést z cesty. Styl psaní autorky je brilantní.
Povedená, i když velmi krátká kniha o pozitivech toho nejlepšího věku. Autorka mi mluvila z duše.
Zábavná detektivka, která není plná krve. Zasmála jsem se u ní ze srdce.
Kniha spíše pro začátečníky v minimalizování, autor píše hlavně o pohnutkách proč, praktické návody zde nenajdete.
Silné příběhy jsem často četla se slzami v očích.
Geniální kniha a velmi dlouhý příběh, který jako by se z 19.stol. vydal do budoucnosti a pak zpět ve mě vyvolává plno otázek typu, jak moc se bude budoucnost lišit od naši minulosti. Příběhy jsou nabyté dějem a bylo to jako číst 5 knih najednou, ale stálo to za to. Film byl jen povrchní komerční odvar. Kniha je fantastická.
Kniha mě ihned vtáhla do děje a já si začala zjišťovat jaký je skutečný příběh. A i když jsem zjistila, že je to fikce nalepená na skutečné události neubralo to příběhu na napětí. Vůbec nevadilo, že jsem nečetla knihu první Návrat do Valbone, vše je zopakováno a pak ještě vícekrát, což byl nakonec důvod, proč jsem udělila 4 a ne 5 bodů.
Kniha uplně neni humoristická, ale má prostě skvělou optimistickou náladu, smála jsem se až ke konci, třeba scéna-pronásledování zametacím vozem. Příběh mě bavil a netekly v něm potoky krve, ani nebyl nikdo mučen, to oceňuji! Za mě si kniha zaslouží plný počet.
Hned bych při čtení jela do lázní, kdyby to tedy šlo. Kniha je na dnešní dobu napsaná takovým starým jazykem, jako by mi to vyprávěla babička, ale nevadilo mi to.
Jedním slovem úžasná! Příběh mě bavil od začátku do konce a přečtu si ho rovnou znova!
Kniha se zabývá odborným řešením problému, proto nebude pro každého, pro mě byla velmi zajímavá, jen mi vadily krátké kapitoly-přeskakování mezi jednotlivými příběhy.
Super kniha, která mě od začátku vtáhla svojí hloubkou, perfektni styl autorky mi prostě sedí, ať už píše o obyčejných věcech, které vykreslí úžasně, psychologie postav je brilantní.