Laf komentáře u knih
Po přečtení jsem dlouho dumala, jak bych vlastně zhodnotila tuto knihu. Čtivá je a děj poměrně plynule utíká, ale žádný wau efekt se nekonal. Co pro mne byla rozhodně změna při srovnání s jinými knihami od jiných autorů, tak tentokrát je chlap vykreslený jako takový miláček a ženská zase jako drsňačka, která nešetří sprostými slovy.
Autorka má zajímavý život a má co říct a o čem psát, ale bohužel mne tato kniha nepřesvědčila zkoušet jinou její knihu, i když to propadák není, a věřím, že si své čtenáře najde.
Na knihu mne nalákal popis a krásná obálka. Čekala jsem teda něco jiného než co se pod obálkou skrývalo. Příběh by to byl fajn, ale strašně mne štvaly opakující se kapitoly. Nejdříve z jejího pohledu, pak to samé z jeho pohledu. Hrozně mě to rušilo a opravdu mě to díky tomu nebavilo. Kdyby to bylo jinak zpracované, ta kniha by nemusela mít i tolik stránek. Ke konci začala být dějově kniha zajímavější, takže to zachránilo celkový dojem. Ale i tak, tahle kniha mi prostě nesedla, ač jsem se na ní hodně těšila...
Skvělá kniha. Hned mne chytla a ráda jsem se k ní vracela, abych se dozvěděla, jak to pokračuje a skončí. Knihu bych zařadila mezi ty top, které tato autorka napsala. Je to pěkná kniha, které nic nechybí. Vřele doporučuji :)
Příjemná oddychovka pro nenáročné. Četla se mi dobře, ač od začátku je jasné, jak to dopadne. Také nechybí ani humor a plus rozhodně dávám za to pošťuchování mezi postavami a skvělé hlášky. Jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst a jsem zvědavá na příběhy dalších postav.
Paráda. Je to milá, svižná kniha, u které se někdy nedalo jinak než se usmát, jaké si ti dva dělali naschváli. Pokud od knihy nečekáte mnoho, rozhodně se vyplatí sáhnout po této. Čte se to velmi rychle, takže o zábavu na jeden večer máte postaráno :)
Opět další díl, který nezklamal. Super od začátku do konce. Jsem zvědavá na pokračování. Docela dost zůstává nezodpovězených otázek, tak snad se dočkáme uzavření :) Skvělá série, vřele doporučuji.
Kniha se mi líbila. Za dva večery bylo přečteno. Skvěle vymyšlené postavy a zápletky. Jediné, co mi vadilo, byl závěr, kde jedna scéna byla popsaná z jejího pohledu a na to hned úplně ta stejná scéna z jeho pohledu. Tohle bych teda předělala nebo jedno vyškrtla. Jinak za mne kniha super a za přečtení to stojí :)
Knihu bych rozhodně zařadila mezi ty, které by si měl každý přečíst. Je to silný příběh a každý si z té knihy něco odnese. Toho, jenž přežil takové nepředstavitelné hrůzy, které Eddie popisuje a našel vůli žít dál a ještě se o tyto zážitky podělit s ostatními, nezbývá než obdivovat. Knihu velmi všem doporučuji.
Kniha mne hned od začátku vtáhla. Je skvěle napsaná, žádné zbytečně nafukování textu, které by spíše nudilo. Od autorky je to moje první kniha, ke které jsem se dostala a líbilo se mi to. Děj se trochu svažuje i do postapo tématiky, kde nechybí ani záhadné bytosti, takže o napětí není nouze. Výborná kniha, která za přečtení stojí :)
Kniha mi dle popisku přišla zajímavá, ale bohužel zpracování mi už tak nesedlo. Místy mi to přišlo zdlouhavé a nudné, ale občas mne naopak děj upoutal, že to jsem hltala stránku za stránkou. A popisy o pohřbech mi přišli skvělé a detailní, takže jsem si hravě představila, jak to v té době fungovalo. Celkově tedy knihu hodnotím jako průměr.
Kniha se mi líbila. Je to příjemná oddechovka. Sice tedy příběh kvapem utíká, ale na druhou stranu jsou kapitoly krátké a nejsou zbytečně naplněné nic neříkajícími popisy. Za přečtení to stojí :)
Knihy v této sérii nikdy nezklamou. Další skvělé čtení. Navíc konečně trochu změna a od začátku se vědělo, po kom se pátrá. Bývá to právě naopak. Bylo to skvělé zpestření. Skvělá kniha, doporučuji :)
Po knize jsem sáhla ze zvědavosti. Viděla jsem nejdříve film, tak jsem ho chtěla porovnat s knižní předlohou. Oboje za to stojí. Kniha je velmi dobře napsaná. Bála jsem se, jakým stylem to bude napsané, ale naštěstí tak dobře, že se to čte samo a příběh plynule utíká. Jediné, co mi vadilo, je ten useknutý konec a na pokračování nezbývá než si počkat :) Takže jedno doporučení: pokud chcete tuto knihu číst, mějte připravené další díly, ať nemusíte netrpělivě čekat na pokračování, pokud vás kniha chytne :)
A to jsem si říkala, co ještě autorka vymyslí. Oproti předchozím mi tento díl přišel slabší. Asi díky tomu, že mi tam chyběla oblíbená postava. I tak jsem si knihu užila a příběh samotný se pořád jen zamotává, a i přesto se neustále dozvídám něco nového a neokoukaného. A do toho ten překvapivý konec? No, pokračování bude asi zajímavé :)
Od autorky už jsem četla lepší. Kniha není špatná. Příběh je poutavý, nechybí ani zvraty. Místy to byl docela krvák, tím teda autorka nešetřila. A líbilo se mi, že jako hlavní postavu zvolila hluchou ženu. Celkovému příběhu to dodalo šmrnc. Ale na druhou stranu mi děj přišel takový zdlouhavý, i když za tu dobu se tam toho hodně událo :)
Další skvělý díl této série. Je fajn, že se v ději objevují i postavy z předešlých dílů, takže kniha je díky tomu ještě lepší. Kniha sama o sobě má zajímavou detektivní zápletku, nechybí ani romantická linka. Přečteno velmi rychle a je to super pohodová kniha, kterou mohu vřele doporučit :)
Na knihu jsem byla hodně zvědavá. Samotný název knihy mne lákal, abych do ní alespoň nakoukla a zjistila, o čem to celé bude. A nebyla jsem zklamána. Kniha je příjemnou oddychovkou, která se velmi dobře četla a něco se tam pořád dělo, že nezbýval ani čas se nudit. Líbilo se mi, že tam bylo i mnoho odkazů na knihy Nory Roberts, takže se z toho dá i vybrat něco pro budoucí četbu :).
Kniha je vážně super. Nechci ji tedy srovnávat s knihami Nory Roberts, ale styl je podobný, takže kdo již četl něco od Nory, věřím, že se i tato kniha zalíbí :)
Kniha nezklamala. Líbila se mi a přečetla jsem jedním dechem během chvilky. Je poutavě napsaná a se zajímavým dějem. Dobrá volba pro chvíle oddychu. Mohu jen doporučit :)
Tuto knihu bych zařadila mezi takové, které se autorce dost povedly. Příběh se pomalu odvíjí, ale ani na chvilku jsem se u toho nenudila. A když se pak začala odvíjet detektivní zápletka, nechybělo tomu ani to napětí. Sice se dalo odhadnout, kdo je pachatel, ale i tak to stálo za to. Knihu mohu doporučit. Rozhodně nezklamala. :)
Byla to pecka. Akce a napětí od začátku do konce. Vždy, když už to vypadalo nadějně, přišel další zvrat. Nebylo lehké se odtrhnout. Kniha utíkala díky tomu velmi rychle. Celá série se opravdu povedla. Doporučuji :)