Laf Laf komentáře u knih

Lovec Lovec Jeffery Deaver

Tato kniha mi nepřišla až tak dobrá jako jiné, které jsem již od tohoto autora četla. Přišlo mi to zbytečně dlouhé a ze začátku mi dlouho trvalo, než jsem se vůbec pořádně začetla do knihy. Dost mě to lákalo i k tomu, abych ji odložila a již nedočetla. Na druhou stranu - pokud se tam objevovaly akční pasáže, a že jich tam bylo dost - tak ty jsou dobře popsané a dokáží upoutat čtenářovu pozornost...

14.09.2015 2 z 5

Za svitu měsíce Za svitu měsíce Jude Deveraux (p)

Skvěle napsaný příběh, kde na konci zjistíte, že všechno bylo trochu jinak než si mysleli ostatní o lidech dosud. Přečteno jedním dechem :)

20.08.2015 4 z 5

Příští oběti Příští oběti Jeffery Deaver

Úžasně strhující od začátku do konce. Skvěle všechno popsané do detailů, díky nimž může čtenář získat dokonalou představu o ději.

31.07.2015 4 z 5

Bludný kruh Bludný kruh Linda S. Howington

Kniha přečtena jedním dechem. Líbila se mi detektivní zápletka promíchaná humorem a s hrdiny, které si oblíbíte.

22.07.2015 5 z 5

Krása Krása Louise Bagshawe (p)

Pohodové čtení a ještě napsané stylem, že se to čte samo a jenom se hltá stránka za stránkou.

18.07.2015 4 z 5

Omámení Omámení Jessica Shirvington

Super počtení. Neustále se něco děje a každý mluví v hádankách, takže řešení přicházejí krok za krokem, a to nutí člověka dočíst knihu do konce, aby se dozvěděl rozuzlení.

12.07.2015 4 z 5

Cena za rozkoš Cena za rozkoš Nika Peas (p)

Přečteno jedním dechem a musím říct, že to bylo ještě lepší než první díl.

28.06.2015 5 z 5

Téměř bez šance Téměř bez šance J. D. Robb (p)

Pěkná kniha s velkou zápletkou a ještě brilantnějším plánem řešení situace. Další super kniha z této série.

15.06.2015 5 z 5

Let v oblacích Let v oblacích R. K. Lilley

Kniha se mi moc líbila. Úplně mě chytla a nepustila až do posledního slova. Jenom doufám, že pokračování bude také tak dobré...

25.05.2015 5 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Napínavé od začátku do konce. Nešlo se od toho skoro vůbec odtrhnout, protože se pořád něco dělo. A konec? K tomu není co dodat. Prostě paráda a spokojenost veliká :)

17.05.2015 5 z 5

Spoutáni magií Spoutáni magií Richelle Mead

Super čtení. Je to čím dál více zamotanější, ale i napínavější. Jsem zvědavá, jak to všechno nakonec dopadne...

16.05.2015 4 z 5

Vzácná a drahocenná Vzácná a drahocenná Raine Miller

Díl, který je završením téhle série. Bohužel nebyl tak zajímavý jako některé z předešlých dílů. Hodnotím to jako jednu z řady knih, kterou si člověk přečte, možná jen ze zvědavosti dočte, ale vícekrát se k ní nevrátí...

06.05.2015 3 z 5

Smrtící zrození Smrtící zrození J. D. Robb (p)

Další napínavý díl této série. Konec byl velmi dobře napsaný a po tom se musí každému zvýšit sympatie k hlavním hrdinům :)

26.04.2015 5 z 5

Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Pěkně napsaná kniha. Jenom ten milostný trojúhelník neměl konce :). Jinak určitě doporučuju :)

01.04.2015 4 z 5

Tanec stínů Tanec stínů Julie Garwood

Krasna kniha od zacatku do konce :)

19.03.2015 4 z 5

Křehká láska Křehká láska Julie Garwood

Příjemné čtení pro dlouhé večery. Romantika i akce v jednom :) Doporučuji :)

11.03.2015 3 z 5

Vrať mi můj sen Vrať mi můj sen Julie Garwood

Hodně napínavá a povedená kniha a pořád se něco děje, takže není čas se u ní nudit. Můžu jen doporučit :)

04.02.2015 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Zajímavé čtení z pohledu toho druhého. Občas mi tam chyběla nějaká návaznost na první díl, neboť mi přišlo, že autorka něco přeskočila. A pro někoho, kdo první díl četl už dýl a nepamatuje si vše, je to trochu náročnější. První díl se mi ale líbil více :)

03.02.2015 4 z 5

Slitování Slitování Julie Garwood

Kniha mi nepřišla ani nejlepší, ale zase ani nejhorší. Nejhorší tedy bylo dostat se přes nudný začátek, pak už to čtení bylo lepší.

01.02.2015 3 z 5

London Road London Road Samantha Young

Opět velice pěkně napsaná, takže čtení jde úplně samo. I když mi to chvilkama přišlo strašně natahované a ke konci trochu moc rychlá zápletka, stejně se mi to moc líbilo :)

04.01.2015 5 z 5