Laf komentáře u knih
Konečně příběh, který zobrazuje realitu. Vědci, kteří se snaží najít něco nového pro záchranu lidí, tak mnohdy jsou jim házeny klacky pod nohy jenom kvůli tomu, že velké farmaceutické firmy z toho nebudou mít zisky a lidé je už nezajímají. Tímto tématem se zabývá kniha a je to mnohdy až dojímající čtení.
Naprosto zajímavá knížka. Líbilo se mi, jak nakonec kniha skončila. Od začátku do konce strhující příběh. :)
Docela zajímavá kniha. Akorát se mi moc nelíbilo to dlouhé uvádění do děje a než se začalo konečně něco zajímavé dít. :)
Naprosto úžasná kniha. Už od první strany se začíná odvíjet strhující příběh, který každého musí strhnout, a proto pro mě bylo těžké se občas i od této knihy odtrhnout. Tato autorka má moc zajímavé knihy, které můžu jen doporučovat. :)
Celkově děj byl moc pěkný, ale chvilkami tam byly pasáže, u kterých jsem se nudila a váhala, zda to raději nepřestanu číst. Rozhodně bych to s 50 odstíny nesrovnávala. Tato kniha se jim ani trochu neblíží. Jinak bych jí zařadila do knih, které přečtete jednou , a pak se k ní už nevrátíte.
Byla to zajímavá kniha. Sice jsem měla ze začátku problém se stylem, v jakém je to napsané, ale nakonec se to dalo dočíst :-)
Kniha se mi moc líbila a byla moc dobře napsaná. Děj mě vtáhl natolik, že bylo velice těžké se od ní odtrhnout. Doporučuju si přečíst :)
Kniha pro mne byla překvapením. Nejdříve jsem se do ní moc pustit nechtěla, ale nakonec jsem jí vyzkoušela a kupodivu mne vtáhla a bavila až do konce. Vůbec mi nevadilo, že je příběh vyprávěn z pohledu více postav, což někdy bývá spíše na škodu, ale tady se to povedlo. Navíc je příběh už od začátku jízda, která postupně zrychluje a dost často je nějaký nečekaný zvrat. Líbilo se mi to. Za přečtení to stojí :)
Skvělé zakončení série. Konečně se vše rozuzlilo a vyřešilo. Některá odhalení však byla překvapivá. A závěr? Ten potěšil, i když to vypadalo všelijak. Tuto sérii vřele doporučuji. Čte se velmi dobře.
Skvělé pokračování, které je dobře napsané, že to čtenáře vtáhne, i když se to chvílemi jevilo jako nuda a chvílemi knihu z ruky nebylo možné dát, jako se mi to dělo u tohoto dílu. Také mne při čtení napadalo, že není možné, aby hlavním hrdinům život tolik házel klacky pod nohy. Tolik toho museli překonat. No a konec byl tedy hodně napínavý. Za přečtení to stálo, i když tloušťka knihy může být odrazující :)
Poslední kniha se mi také líbila, ale přišla mi trochu slabší, protože jsem čekala, že to bude mít grády, že budou víc bojovat, ale spíše to byla jen příprava na závěrečný boj, který mohl být víc rozepsaný. A navíc autorka na závěr zamíchala s postavami, což mne teda zamrzelo. Ale i přes to všechno se to četlo velmi dobře a nenudilo mne to. Celou tuto sérii hodnotím velmi kladně a vřele doporučuji. Autorka se zase překonala :)
Tento díl byl mnohem lepší než ten předešlý. Vše je krásně vyprávěno, že se kniha čte skoro sama. A ty zvraty udržují čtenáře pořád bdělého. Hodně povedená kniha. Určitě to stojí za to si knihu přidat na seznam knih k přečtení :)
Ze začátku má kniha pomalý rozjezd, ale pak to nabere na tempu a to už jsem ani nechtěla odkládat knihu, jak mne to vtáhlo. Vytrvat se vyplatilo. Na příběhu se mi líbí, jak je tam vymyšlený svět a je to zase něco nového a jinak pojatého, takže pro mne o to zajímavější. Rozhodně tato série má potenciál. Vřele doporučuji :)
Na to, že jsem měla trochu pochybnosti, když jsem se do knihy pouštěla, tak jsem byla mile překvapena, protože se mi kniha zalíbila a nenudila jsem se u ní. Je to příjemná oddechovka. Skvělé postavy a nechybí ani vtipné momenty. Mohu jen vřele doporučit :)
Pěkná kniha, u které jsem si přišla jak na houpačce. Když už to vypadalo, že se James mění, tak se vždy něco stalo a on se vrátil ke svému přechozímu chování. Ale tak aspoň, že je to jen první díl a v dalších už to snad bude jen lepší a lepší. Jinak postavy jsou super a líbí se mi, že děj je zasazen na střední. Je to příjemná změna. Za mne doporučuji. Autorka nezklamala :)
Příjemná romantická oddechovka. Sice konec byl uspěchaný, pár stránek na víc by to sneslo, ale i tak se mi to četlo dobře a bavilo mne to. Knihu bych zařadila mezi nenáročné odpočinkové čtení, které stojí za to si alespoň jednou přečíst :)
Líbilo se mi to. Svižně to utíká. Dozvídám se stále něco nového o hlavních postavách a nechybí ani poznávání historie a kultury.
Pořád to samé dokola, jen se mění oběti a způsoby trestání zločinců. Ale zase mi přišel tento díl o trochu lepší.
Díky anotaci jsem měla asi velká očekávání, protože z knihy jsem docela zklamaná. Čekala jsem nějakou zajímavou detektivní zápletku, ale tu jsem tady nenašla. A upír Peter mi do toho nějak úplně neseděl. Nápad na knihu dobrý, jen to zpracování se mi nelíbilo. A navíc tam bylo spoustu zbytečné omáčky. Z celé knihy bylo nejlepších asi posledních 50 stran, kde to konečně nabralo nějaké obrátky a něco se začalo dít.
Kniha nebyla špatná, i když jsem čekala více akce. Tento díl mi přišel spíše jako seznamovací s postavami a jak uvažují. Teprve druhá část knihy se pořádně rozjela a konečně to začalo být mnohem více zajímavé a akčnější. Tak snad pokračování bude lepší. Zůstalo spoustu nezodpovězených otázek a pořád čekám na nějaké to wau :)