Laf komentáře u knih
Ze začátku jsme měla problém tomu přijít na chuť. Trochu jiný styl než jsem zvyklá, ale pak se to rozjelo a ten styl mi vůbec nevadil. Vtáhlo mne to a bavilo až do konce. Příjemná a humorná jednohubka, která potěší a užijete si ji naplno až do poslední stránky. Vřele doporučuji :)
Kniha mne neskutečně bavila. Je hodně nabušená humorem a korunu tomu všemu nasazuje asistenční pes. Sice je tady romantická linka předvídatelná, ale to mi vůbec nevadilo a mnohonásobně to překonalo moje očekávání. Kniha se povedla a vřele doporučuji. Chtělo by to víc takových humorných knih :)
Kniha je poměrně rozsáhlá a určitě je lepší číst ji v kuse než po pár stránkách. Děje se tam toho opravdu dost a pro mne to byla zase jedna dobrá postapo kniha, která mne bavila. Skvěle vykreslený život lidí, co musí dělat pro přežití a nakonec cesta po zničeném a opuštěném kraji. A "upíři" jsou tady pojatí trochu jinak, což bylo osvěžující. Kniha za přečtení stojí.
Ani nevím proč jsem se této knize tak dlouho vyhýbala. Hned od začátku mne to chytlo a bavilo až do konce. Příběh pěkně utíkal a než jsem se nadála, už jsem otáčela poslední stránky. Hlavní postavy byly skvěle vykreslené, i to jiskření mezi nimi. Sice mi v příběhu něco přišlo vysvětlené jen na povrchu, ale možná něco bude více rozebráno v dalších dílech. Celkově kniha mnohonásobně naplnila moje očekávání. Líbila se mi. Doporučuji :)
Super kniha, která se čte úplně sama. Nechyběl tam ani humor. Navíc se mi na tom líbilo, že se tam dost objevovali i postavy z předchozích dílů, ne jen tak okrajově nějaká zmínka o nich. Líbilo se mi to. Vřele doporučuji :)
Krásná kniha, která mne hned chytla. Kniha má sice pomalý rozjezd, ale pak to stojí za to. Mohu vřele doporučit :)
Kniha se mi líbila. Hned mne vtáhla a zápletka byla poutavá. Proto jsem knihu zhltla málem jedním dechem. Závěr byl teda trochu rychlejší, ale to mi vůbec nevadilo. Za mne skvělá kniha. Vřele doporučuji :)
Ano, shodnu se také s názorem, že tento díl se táhl, ale na druhou stranu se do děje díky tomu vešlo tolik zvratů, že se mi knihu nechtělo odkládat. Od poloviny knihy už je to jízda až do závěru, kdy i v posledních vteřinách je člověk na vážkách, jak to tedy dopadne. Rozhodně skvělé zakončení série. Vřele doporučuji.
Kniha není špatná. Nedivím se, že se stále drží na špici mezi oblíbenými knihami. Je to úplně jiný svět, který čtenáře vtáhne a s napětím sleduje cesty a překážky, které Frodo a spol. musí překonat. Jediné, co mne na tom celém štvalo, byl detailní popis cesty, kudy šli, co viděli, a prakticky se v ten moment nic jiného nedělo. Tyto části mne nebavily a nudila jsem se u nich. A mohlo tam být víc akce, ale to možná bude až v pokračování. Doufám v to :).
To bude trochu oříšek tuto knihu ohodnotit. Celkově příběh, ve kterém figuruje psychicky narušený jedinec, je asi vždy jistotou nějakých zvratů. Tady mne to dokázalo i překvapit, v co se to nakonec vyklubalo. Takže kostra příběhu, zvraty a napínavý závěr, to se dle mého povedlo. Co mě tady ale trochu štvalo, byl Joona, který je snad nesmrtelný a ze spousty zranění se dokáže vysekat jakoby nic. A bohužel nevím, jestli to je překladem, ale moc mi nesedl styl, jakým je kniha psaná. Přišlo mi to takové kostrbaté a bohužel díky tomu jsem měla zkažený celý zážitek z knihy. Jedinou výhodou jsou krátké kapitoly.
Od knihy jsem neměla přehnaná očekávání, ale byla jsem nakonec velmi překvapená, jak mne kniha vtáhla a bavila. Slušný začátek fantasy série, tak snad pokračování bude stejně dobré a napínavé. Mohu jen a jen doporučit :)
Skvělý nenáročný příběh, u kterého se dá vypnout. I když je děj předvídatelný, čtení mne bavilo. Stojí to za to :)
Opět skvělé a poutavě napsané pokračování. Neustále se děje něco nového a také se pořád objevují nové zmínky o osudech jiných lidí, ne jen Jamieho a Claire. A líbilo se mi, že se tentokrát i víc rozvíjel příběh Bree a Rogera.
Kniha se mi líbila. Poutavý příběh, který plynule a vtipně utíkal, mne hned vtáhl a netrpělivě jsem očekávala zvraty a jak se to celé vyvine. Je to příjemná oddychovka. Vřele doporučuji :)
Kniha se mi líbila a splnila má očekávání. Hledala jsem nenáročnou romantickou knihu, u které se nasměju, bude mne bavit příběh a také bude čtivě napsaná, a to vše jsem dostala v této knize. Takže pokud hledáte nějakou oddychovku nebo i čtení na dovolenou, vřele doporučuji dát si na seznam i tuto knihu.
Skvělá kniha, která mne hned vtáhla a bavila až do konce. Bylo zajímavé sledovat cesty všech postav. U knihy jsem se rozhodně nenudila a vřele všem doporučuji. Stojí to za to :)
Příjemná oddychová kniha. Hned mne vtáhla a čtení jsem si užívala. Příběh má spád, i když je předvídatelný, ale i tak se mi to líbilo a nechyběly ani humorné hlášky, takže jsem se u knihy i pobavila. Je to skvělá kniha, u které vypnete a na jeden, dva večery máte o zábavu postaráno. Vřele doporučuji k přečtení :)
Kniha se mi líbila. Hned mne vtáhla a stránky mi mizely pod rukama rychle jedna za druhou. Je to velmi čtivě napsané a chytlavé. Také nechybí velmi zajímavá zápletka. Kniha mne překvapila. Za přečtení to stojí :)
Kniha se mi moc líbila. Sice jsem nejdříve nad ní váhala, ale nakonec padl los i na ni a jsem za to ráda, neboť mne hned kniha vtáhla a skoro nepřetržitě jsem četla až do konce, jak je to poutavě napsané. Autorka upoutat prostě umí, a proto všem vřele doporučuji :)
Na další díl této série jsem se těšila, neboť první díl se mi líbil. Z tohoto pokračování jsem však zklamaná. Nic moc se tam nedělo. Stále jsem čekala, kdy to konečně začne být zajímavé a objeví se nějaké zvraty. No nedočkala jsem se. Místo toho tam jsou asi 2/3 knihy popisy různých postelových hrátek. Celkově bych knihu hodnotila tak 2,5*. Je to škoda, potenciál to mělo.