Laf Laf komentáře u knih

Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Na další díl této série jsem se těšila, neboť první díl se mi líbil. Z tohoto pokračování jsem však zklamaná. Nic moc se tam nedělo. Stále jsem čekala, kdy to konečně začne být zajímavé a objeví se nějaké zvraty. No nedočkala jsem se. Místo toho tam jsou asi 2/3 knihy popisy různých postelových hrátek. Celkově bych knihu hodnotila tak 2,5*. Je to škoda, potenciál to mělo.

24.04.2022 3 z 5

Přísně tajné Přísně tajné Elle Kennedy

Parádní čtení. Takové nové, neokoukané, a zároveň super čtivé a poutavé. Trochu jsem se nejdříve děsila, co mne čeká, ale nakonec jsem byla mile překvapená :)

15.04.2022 5 z 5

Nebezpečná podoba Nebezpečná podoba Sandra Brown

Tuto knihu bych rozhodně zařadila mezi ty lepší, které kdy autorka napsala. Velmi čtivá již od začátku a o zápletky není nouze. Až do konce to bylo napínavé a závěr mne překvapil. To jsem opravdu nečekala. Knihu vřele doporučuji, stojí to za to :)

03.03.2022 5 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Super kniha, která mne hned vtáhla a přečetla jsem ji bezmála jedním dechem. Skvěle a poutavě napsané. Navíc nechybí i humor. Toto je další kniha od autorky, která nezklamala. Vřele všem doporučuji :)

23.01.2022 5 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Zajímavá kniha, která mne vtáhla a nenudila až do konce. Sice ze začátku mi chvilku trvalo než jsem si zvykla na styl psaní, ale pak už to šlo. A pak až ten konec mi přišel takový zvláštní, jak to bylo ukončeno a vyřešeno, ale co už. Celkově je to povedená a napínavá kniha, která za zkoušku stojí :)

01.12.2021 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Kniha se mi líbila, ač dle popisu jsem očekávala něco úplně jiného a rozhodně jsem neočekávala, že to místy bude až tak drsné. Čekala jsem nějakou pohodovou knihu a dostala knihu s mafiánským námětem. I přes to všechno je kniha krásně napsaná a čte se pomalu sama. Za přečtení to stojí :)

04.10.2021

Chuť lásky Chuť lásky Sandra Brown

Knihu bych rozhodně zařadila mezi ty skvělé, které se autorce povedly. Nemělo to chybu. Přečteno jedním dechem. Detektivka nabušená zápletkami a ve které nechybí ani kapka romantiky, takže si každý přijde na své. A dohromady to dává skvělý zážitek, jenž nedáte jen tak z ruky :)

01.10.2021 5 z 5

Navždy a věčně Navždy a věčně Jennifer L. Armentrout

Velice krásně napsaný příběh, který vás vtáhne a hned tak nepustí. A také hodně k zamyšlení. Mohu jen doporučit.

08.08.2021 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tak tento díl byl skvělý od začátku do konce. Nechybí napětí ani spousta zvratů a konečně se toho hodně vyjasní. Super kniha, která mne hned vtáhla a ráda všem doporučím :)

05.07.2021 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Za mne super kniha. Dost jsem se u ní nasmála díky vzájemnému popichování hlavních postav a líbilo se mi jejich dobrodružství po cestě a také jejich neobvyklý mazlíček. Jako oddychová kniha je to skvělá volba. Mohu jen doporučit. Za přečtení to rozhodně stojí :)

01.05.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Velmi povedená kniha. Od první stránky mne bavila a četla jsem ji jedním dechem. Příběh se mi líbil, i to pošťuchování mezi hlavními postavami. Prostě super, byla jsem překvapená, jak mne kniha vtáhla. Můžu jen doporučit :)

21.03.2021 5 z 5

Věř mi Věř mi Kylie Scott

Výborná kniha, která se čte úplně sama. Byla jsem mile překvapena. Můžu jen a jen doporučit. Pro chvíle pohody a oddychu to není vůbec špatná volba :)

13.03.2021 4 z 5

Americký král Americký král Sierra Simone

Tento díl se mi ze všech líbil asi nejvíc. Sice i tady autorka využila střídání minulosti a současnosti, ale víc se věnovala současnosti, za což jsem ráda, protože už by mne moc nebavilo číst znovu stále omílanou minulost, i když z jiného úhlu. A rozhodně si hvězdičky zaslouží konec této knihy. Autorka si připravila takové zvraty, že jsem často byla na vážkách a happy end v nedohlednu. Naštěstí konec vyšel... Za přečtení tahle série rozhodně stojí :)

31.01.2021 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Příběh, který jsem přečetla za jeden večer, jak mne to vtáhlo a netrpělivě jsem očekávala, co přinese další strana. Úžasný a dojemný příběh, který můžu každému doporučit.

08.01.2021 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Přečteno jedním dechem. Je to dobře napsané, že se to čte skoro samo. A je super potkat se znovu se všema postavama z prvního dílu, které jsem si oblíbila, a dozvědět se zase něco víc o dalším z nich. Za mě zatím povedená série :)

16.11.2020 5 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Do knihy jsem se hned začetla. Je dobře napsaná. Ale je to umění na tolika stránkách čtenáře pořád něčím napínat. Mrzí mě ten otevřený konec a doufám, že se brzy dočkám pokračování. Za mě můžu doporučit, ale je lepší mít rovnou při ruce i pokračování :)

08.11.2020 5 z 5

Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Výborná kniha. Hned jsem byla vtažena do děje a netrpělivě jsem čekala, co bude na další stránce. Sice trochu předvídatelná zápletka, ale i tak to stálo za to a čtení jsem si užívala. Pro chvíle pohody je tahle kniha dobrá volba. Můžu doporučit :)

31.10.2020 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Kniha se mi líbila. Sympatické postavy, zajímavá zápletka. Jako odpočinkové čtení je to dobré. Těším se na další díly, kde se snad dozvím víc o zbývajících dvou hrdinech. Tady v té knize jsou jen neurčité poznámky o nich a jejich minulosti.

25.10.2020 5 z 5

Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Dobře a čtivě napsáno. Netušila jsem, co od toho čekat, když od autorky znám převážné jiné žánry, ale byla jsem překvapená, že i tohle bylo super.

26.09.2020 5 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Kniha mne hned od začátku vtáhla a hltala jsem jednu stránku za druhou. Tohle se autorovi opravdu povedlo. Navíc to vede i k zamyšlení, že je člověk opravdu stále víc a víc obklopen technikou, aby ušetřil čas a že se to jednou může obrátit i proti nám. Knihu můžu jen doporučit :)

11.09.2020 5 z 5