Laura99 Laura99 komentáře u knih

Hotel Hotel Arthur Hailey

Fajn čtení

19.02.2022 4 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Nedočetla jsem...sice jsou v knize fakta, která jsem už znala z jiných, ale způsob psani mě vůbec nebavil. Někdy jsem nevěděla o kom vlastně čtu, kdo je v ději, divné názvy kapitol. Škoda. Těšila jsem se a přišlo zklamání. Zajímalo by mne, zda je to podle skutečné postavy, protože to její vzdorování a odmítání rozkazů mi přijde divné...v porovnání s jinými příběhy, kde sice něco podobného bylo, ale tak okatě bez trestu?

26.06.2021 1 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

I když nečtu tento styl knížek, moc se mi líbila..dostala se mi do rukou náhodou a jsem ráda.

28.08.2020 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Tato kniha mě bavila nejvíc ...

13.08.2020 5 z 5

Ztracen v džungli Ztracen v džungli Yossi Ghinsberg

Výborná kniha, moc mě bavila!!!

13.08.2020 5 z 5

Krvavé sestry Krvavé sestry Graham Masterton

Skvělé...moc jsem si čtení užívala.

28.07.2019 5 z 5

Prach Prach Hugh Howey

Super. Hodně jsem se těšila na tuhle knihu, jak to vše dopadne... vysvětlení, co bude, jak to bude.. Nerada jsem končila. Postavy mi přirostli k srdci a měla jsem pocit, že mi budou chybět :) ostatně jak už už to mívám u sérií. Jen škoda, že není trošku víc ten konec víc rozvedený. Jak se jim dařilo venku. Určitě doporučuji.

18.07.2017 5 z 5

Turnus Turnus Hugh Howey

První knížka, Silo, mě úplně nadchla. Tato mě trochu trápila, ale musela jsem jí přečíst, abych se mohla vrhnout na Prach.

18.07.2017 5 z 5

Fotograf z Osvětimi Fotograf z Osvětimi Maurizio Onnis

Kniha se dobře čte, hodně jsem již přečetla s tímto tématem, tak mohu srovnávat. Zase se dozvíme něco víc z krutých osudů v pekle. Jen mě mrzí, že právě kniha o táborovém fotografovi obsahuje tak žalostně málo fotografií. Doporučuji a doporučovala bych ji ve školách, jako povinnou četbu namísto některých zbytečných...

30.10.2016 5 z 5

Mačacia stopa Mačacia stopa Dominik Dán

Super ..opět !!!

27.01.2023 5 z 5

Rakvář Rakvář Sharon J. Bolton

Skvělá, neodtrhnete se. Knihy od autorky jsou proste TOP.

06.10.2022 5 z 5

V bouřlivých časech V bouřlivých časech Marie Lacrosse

Kniha se mi líbila, jen té války tam bylo trochu moc.

04.03.2022 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Výborná.

03.01.2022 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Další super kniha, moc mě bavila.

24.06.2017 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Super, určitě to stálo za přečtení!!

24.06.2017 5 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Tak nevím, zda to vůbec psát, aby nebyla terčem posměchu. Moc jsem se těšila, přítel ji chválil, ale já se prostě nemohla prokousat. Vyloženě jsem se nutila ji vzít do ruky. Odkládám jí a třeba časem. Chtěla jsem detektivku a ne zdlouhavý popis příhod, okolí, školních zápasů, otravného snoubence atp.

10.03.2017 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Marika Šoposká

Lehké, vtipné,příjemné čtení. Bavilo mě se ke knize vracet, těšila jsem se na chvíli, kdy budu moct začít číst. Nevím proč nepříjemná kritika, není to román, je to běžný život, postřehy, střípky, myšlenky... Je fajn, že to autorky napadlo vydat a těším se na nějaké pokračování. A za zmínku stojí ilustrace, velmi se ke knize hodí, výstižné, moderní,něžné. Děkuji

30.10.2016 5 z 5

Sněžná slepota Sněžná slepota Ragnar Jónasson

Moc jsem se těšila, pěkná obálka, příběh bude na Islandu, to mě hodně lákalo. Začátek super, pak přišlo naskakování dalších postav, překotné vyprávění, popisování nedůležitého ...přála jsem si víc té ponuré, zasněžené atmosféry. No, bohužel jsem neměla chuť se dál dějem prodírat.

15.08.2024

Zabiják Zabiják Émile Zola

Četla jsem ji někdy v mládí poprvé a stále se k ní vracím. Málo knih čtu dvakrát a více, ale tato mě vždy přitáhne.

06.08.2021 5 z 5