Laura99

Knihu jsem jsem přečetla na 3x a ani v těch přestávkách mě neopustila, pořád jsem ji měla v hlavě. A stále budu mít. Je nádherná...i když téma strašlivé. Tolik bolesti. Hodně čtu o holokastu a tady,ty myšlenky Hany po návratu, to jak zničený člověk vyšel z těch útrap Terezina a Osvětimy...chvílemi jsem pro slzy nemohla číst, měla jsem potřebu jí obejmout, a vlastně celou její rodinu. Děkuji za krásnou knihu. Doporučuji všem.

Vůbec jsem knihu nedočetla, od začátku zmatená, nutila jsem se do čtení a nakonec odložila. A to jsem se těšila...

Výborná kniha. Mám ráda, když se děj prolíná s myšlenkami obětí nebo vraha. Našla jsem ji náhodou v knihovně a nelituji. Beru další...

Moc jsem se těšila až se zas setkám s Malin a nezklamala. Doufám, že bude další.

Výborná kniha. Krásné vyprávění, moc se mi líbil styl. I když, ke konci bych Adama ráda praštila. Škoda, že není jasné, kde jsou ty dvě děti. To beru jako mínus. Třeba se mýlím a v další knize se dočkám.

Kniha ze které mrazí. Pohled z druhé strany. Otec a syn. Rodina a koncentrák. Vězeň jako sluha. Přesto, že mi klučíka je líto, je to jen jeden z mála. Otci jsem to přála, protože kolik dětí měl na svědomí on? Určitě doporučuji, tak jako film. Oboje mi mělo být povinně ve škole. Aby ti blbečci co hajlují, věděli ... I když tupá hlava, to je na nic.

Super. Hodně jsem se těšila na tuhle knihu, jak to vše dopadne... vysvětlení, co bude, jak to bude.. Nerada jsem končila. Postavy mi přirostli k srdci a měla jsem pocit, že mi budou chybět :) ostatně jak už už to mívám u sérií. Jen škoda, že není trošku víc ten konec víc rozvedený. Jak se jim dařilo venku. Určitě doporučuji.

První knížka, Silo, mě úplně nadchla. Tato mě trochu trápila, ale musela jsem jí přečíst, abych se mohla vrhnout na Prach.

Moc se mi líbila, těšila jsem se na tuto knihu a nezklamala.

Knihu jsem dostala dostala od dcery a jsem za ní ráda. Po všech krimi, které nyní čtu je to jiného soudku. Těšila jsem se, kam mě děj zavede a nezklamala. Doporučuji.