Laura99

Četla jsem ji někdy v mládí poprvé a stále se k ní vracím. Málo knih čtu dvakrát a více, ale tato mě vždy přitáhne.

Nedočetla jsem...sice jsou v knize fakta, která jsem už znala z jiných, ale způsob psani mě vůbec nebavil. Někdy jsem nevěděla o kom vlastně čtu, kdo je v ději, divné názvy kapitol. Škoda. Těšila jsem se a přišlo zklamání. Zajímalo by mne, zda je to podle skutečné postavy, protože to její vzdorování a odmítání rozkazů mi přijde divné...v porovnání s jinými příběhy, kde sice něco podobného bylo, ale tak okatě bez trestu?

Kniha se dobře četla, těšila jsem se na ní, ale ty věčné bitky...skoro trapné kolik jich tam je.

I když nečtu tento styl knížek, moc se mi líbila..dostala se mi do rukou náhodou a jsem ráda.

Vůbec jsem to nedočetla, utahané, nudné. A to i přesto,že jsou nyní knihovny zavřené a nemohu si skočit pro jiné knihy.

Miluju knihy Dominika Dána, doma se vždy přetahujeme, kdo bude číst ...jenže tahle mě zklamala. Vleklé popisování členů mordparty, Chosé je najednou Fischer, nic se neděje, vtipné dění v kanceláři nikde. Nevím no, prostě jsem ji skoro s výčitkami odložila. Škoda, tešila jsem se, už mám všechny skoro přečtené,chybí mi asi dva kousky.

Opět super. Baví mě rozhovory v kanceláři, to se vždy těším co z nich zas vypadne. Jen se obávám dne, kdy mi knihy od pana Dána dojdou a nebudu mít po čem sáhnout. Vždy se nemohu dočkat další. Pro mne báječný spisovatel!!

Úplně super kniha. Šla jsem do ní váhavě, ale pak jsem se nemohla odtrhnout.

Zbytečně zdlouhavé, někde jsem to jen projížděla očima, abych se posunula a konečně věděla výsledek.

Dřív se mi dostala do ruky knížka Vůně ďábla, dočetla jsem ji s vypětím sil, hrůza,nuda,nejhorší. A proto mě kniha Lovci ohně příjemně překvapila. Vůbec se mi o Malin už nechtělo číst, a to jsem se vždy těšila.