Lee7 Lee7 komentáře u knih

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Chvíli mi trvalo než jsem se prokousala prvními stranami, potom už jen jedna rychlá jízda a příběh těch dvou se mi líbil :) Alice píše vtipně, lehce a nenechá vás usnout

25.02.2021 3 z 5

S láskou, Eloise S láskou, Eloise Julia Quinn

Byla skvělá, s dětmi navíc a trochu dramatu.. rodina Bridgetonovych je skvělá.. nemůžete se nebavit.. jde se na dalšího sourozence

10.01.2021 4 z 5

Gentleman devět Gentleman devět Penelope Ward

Tak jo, tohle byl úplný jiný doušek než Láska online. Přesně ten správný šmrnc, humor, akce a i drama.. na to nezapomínejme.. nebyla natahovaná a četla se sama. :) příběh mi něco připomínal a až neuvěřitelné, jak skutečné..

30.11.2020 4 z 5

Případ Pelikán Případ Pelikán John Grisham

Skvělá

13.01.2020 4 z 5

Spoutaný Spoutaný Emma Chase

Hezké zakončení série, hodně vtipné. Ale nejvíc se mi líbil první díl..

16.11.2019 3 z 5

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Není špatná, rychlá svižná..dobře se četla a zajímavé nápady..

02.10.2019 3 z 5

Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Bavila jsem se stejně dobře jako u prvního dílu..rodina je skvělá a vtipné hlášky a situace nesmí chybět..

20.09.2019 4 z 5

Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Vtipná, svižná a rychlá..jejich vztah byl skvělý a u páru jsem se bavila a těším se na bratry :)

17.09.2019 4 z 5

Poslední hodina Poslední hodina Jeffery Deaver

Téma bylo populární, je dobře, že se o tom píše a situace se sleduje.. ale děj byl jeden ze slabších, i když závěrem překvapil. Nejednalo se o takový napínák jako jindy, bylo více humoru a prolínanějších scén.. Praha je populární. Kniha se mi líbila

05.09.2019 3 z 5

Zmrtvýchvstání Zmrtvýchvstání Michael Punke

No dlouho jsem se rozhodovala, zda do knihy jít.. ze začátku jsem se moc nechytala, ale vážně je byla skvělá a mohu jen doporučit.. už jsem si říkala, jinak to snad ani nejde.. tady platilo pravidlo film skvělý kniha stejně dobrá :)

13.08.2019 5 z 5

V princově loži V princově loži Sabrina Jeffries

Vtipný, vášnivý a zajímavý hlavní hrdina, přečteno za noc a musím říct, že jsem se bavila :) I když děj pro mě byl poklidný a hezky volně přecházel.. pro klidný čas je kniha akorát určená.

07.08.2019 3 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Cole skvělé, příběh byl silný a moc se mi líbil.. rodina se nám stále rozrůstá.

27.07.2019 4 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Rocková hvězda, čekala jsem jaká knížka bude a mile překvapila, děj hezký a bavila jsem se. Škoda, že o ostatních bylo napsáno málo a nebylo víc děje.. Mala budu mit nejradši.. těším se na další díly :)

23.07.2019 4 z 5

Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

Kdyby nešlo o jídlo, asi by to nebylo ono. Knížku bych shrnula jako jedna pěkná a rychlá harlequinka :) Četla se samo, konec všechno dobrý.

03.07.2019 3 z 5

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

Dočetla jsem a nebyla to špatná série.. nesrovnavala bych to a odstíny.. slo o docela pekne zakončenou serii, na me trochu moc vse ve svetlych barvách.. zase otevreny epilog byl zajimavy, skoda ze z nej neziskame vic.

14.06.2019 3 z 5

Čistá duše Čistá duše Sylvia Nasar

V této knize musíte mít zálibu, jednalo se o dost popisu doby, a život hlavního hrdiny byl dost zamotaný. Určitě se podívám na film, ať mám s čím srovnávat.

11.06.2019 4 z 5

Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Zajímavě napsané a bavilo mě to, vtipu trochu, akcí s * dost.. Kdo má S. Johnson jako spisovatelku, takhle sada série ho bude bavit. I v moderním světe se vyskytuje její styl tvorby.. mě se líbila a rozhodně lepší než stíny..

04.06.2019 4 z 5

Dočasná milenka Dočasná milenka Susan Johnson

Kvůli spisovatelce, kterou mám v oblibě, jsem do toho šla.. a byla skvělá, líbil se mi styl rychlé dějství, žádné dlouhé drama a pobavila jsem se. Mohu jen doporučit

31.05.2019 4 z 5

Nezdolná vášeň Nezdolná vášeň Susan Johnson

Líbilo se mi, takový jednodušší příběh. Rychle nabyl a pozbyl.. nebylo nic pořádně řečeno vyjádřeno a konec

30.05.2019 3 z 5

Vábivý jako hřích Vábivý jako hřích Susan Johnson

Vtipné a rychle přečteno :)

28.05.2019 4 z 5