Lee7 komentáře u knih
Chvíli mi trvalo než jsem se prokousala prvními stranami, potom už jen jedna rychlá jízda a příběh těch dvou se mi líbil :) Alice píše vtipně, lehce a nenechá vás usnout
Byla skvělá, s dětmi navíc a trochu dramatu.. rodina Bridgetonovych je skvělá.. nemůžete se nebavit.. jde se na dalšího sourozence
Tak jo, tohle byl úplný jiný doušek než Láska online. Přesně ten správný šmrnc, humor, akce a i drama.. na to nezapomínejme.. nebyla natahovaná a četla se sama. :) příběh mi něco připomínal a až neuvěřitelné, jak skutečné..
Hezké zakončení série, hodně vtipné. Ale nejvíc se mi líbil první díl..
Bavila jsem se stejně dobře jako u prvního dílu..rodina je skvělá a vtipné hlášky a situace nesmí chybět..
Vtipná, svižná a rychlá..jejich vztah byl skvělý a u páru jsem se bavila a těším se na bratry :)
Téma bylo populární, je dobře, že se o tom píše a situace se sleduje.. ale děj byl jeden ze slabších, i když závěrem překvapil. Nejednalo se o takový napínák jako jindy, bylo více humoru a prolínanějších scén.. Praha je populární. Kniha se mi líbila
No dlouho jsem se rozhodovala, zda do knihy jít.. ze začátku jsem se moc nechytala, ale vážně je byla skvělá a mohu jen doporučit.. už jsem si říkala, jinak to snad ani nejde.. tady platilo pravidlo film skvělý kniha stejně dobrá :)
Vtipný, vášnivý a zajímavý hlavní hrdina, přečteno za noc a musím říct, že jsem se bavila :) I když děj pro mě byl poklidný a hezky volně přecházel.. pro klidný čas je kniha akorát určená.
Cole skvělé, příběh byl silný a moc se mi líbil.. rodina se nám stále rozrůstá.
Rocková hvězda, čekala jsem jaká knížka bude a mile překvapila, děj hezký a bavila jsem se. Škoda, že o ostatních bylo napsáno málo a nebylo víc děje.. Mala budu mit nejradši.. těším se na další díly :)
Kdyby nešlo o jídlo, asi by to nebylo ono. Knížku bych shrnula jako jedna pěkná a rychlá harlequinka :) Četla se samo, konec všechno dobrý.
Dočetla jsem a nebyla to špatná série.. nesrovnavala bych to a odstíny.. slo o docela pekne zakončenou serii, na me trochu moc vse ve svetlych barvách.. zase otevreny epilog byl zajimavy, skoda ze z nej neziskame vic.
V této knize musíte mít zálibu, jednalo se o dost popisu doby, a život hlavního hrdiny byl dost zamotaný. Určitě se podívám na film, ať mám s čím srovnávat.
Zajímavě napsané a bavilo mě to, vtipu trochu, akcí s * dost.. Kdo má S. Johnson jako spisovatelku, takhle sada série ho bude bavit. I v moderním světe se vyskytuje její styl tvorby.. mě se líbila a rozhodně lepší než stíny..
Kvůli spisovatelce, kterou mám v oblibě, jsem do toho šla.. a byla skvělá, líbil se mi styl rychlé dějství, žádné dlouhé drama a pobavila jsem se. Mohu jen doporučit
Líbilo se mi, takový jednodušší příběh. Rychle nabyl a pozbyl.. nebylo nic pořádně řečeno vyjádřeno a konec