Lee7 Lee7 komentáře u knih

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Čím dál tím lepší :) doufám že bude další díl pro pokračování vztahu a objeví se Kudla ve větší míře.

06.12.2017 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Páni prostě skvělý, můžu ho číst klidně pořád a stejně je skvělý jak vám dokáže navodit ty správné pocity..

10.07.2017 4 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Asi nejemotivnější, nejtěžší a nezajímavější pár ze všech. Užila jsem si je a konec se mi líbil. Nemohla jsem se od nich odtrhnout.

11.02.2023 5 z 5

Halton Halton Melanie Moreland

Halton mě bavil, nečekala jsem na pozadí takový příběh a jsem ráda, že nadále zůstali kluci z BAM aspoň v pozadí..

20.06.2022 4 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Líbil se mi víc než první díl, sice jsem příběh čekala už od prvního dílu. Přesto jsem se s nimi bavila. Jsem zvědavá na Maddoxe- pro mě nejvíc tajemný..

25.04.2022 4 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Díl byl ještě lepší než první, jde o hodně emotivní příběh a ukázat, že rodinu a zdraví si člověk nevybírá, ale záleží na každém jak se s tím popisují.. epilog byl balzám na duši.

31.12.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Moc pěkný, překvapivý a dojemný příběh.. moc se mi líbil a dnes nějak nemám slov. Spisovatelku mám ráda a její styl mě baví.

03.12.2021 4 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Jedu menší maraton spisovatelky a můžu jen říci, že psát umí. Drama nechybí a i když tahle byla těžší než jiné, líbila se a humor na začátku byl vynikající. Pak už šlo jen o koule

29.09.2021 4 z 5

Bez závazků Bez závazků Vi Keeland

Tak tahle byla skvělá, smutná - drama akorát, vtipná - ve správné rovině a sladká jako obvykle. Opravdu jsem si jejich příběh užila a nic v něm nechybělo.

12.09.2021 5 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Přečteno za den ve vlaku, vtipná svěží a rychlá :) bavila jsem se

21.12.2020 4 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Smutný životní příběh dvou lidi, kteří si navzájem dokázali pomoci.. díky humoru jsem se velmi bavila a konec se mi líbil..

21.12.2020 4 z 5

Miluj mě vším Miluj mě vším Jennifer Probst

Na třetí díl jsem se moc těšila a vážně nezklamal. Byl perfektní a líbilo se mi celkové zakončení. Od knih se nemůžu odtrhnout a mají skvělou dávku humoru.

04.08.2020 5 z 5

Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Knížka byla svěží, rozhodně zajímavý příběh. O úctě, sebepoznání a emocích. Kdo má rád S. Young, příběh ho nezklame.

12.06.2020 4 z 5

Nebezpečně blízko Nebezpečně blízko Linda S. Howington

U knihy jsem se bavila :) jen na mě moc rychlý konec

06.01.2018 4 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Kristan Higgins

Četla se snadno a sama. Vtipná a bavila mě. Ne lehký večer skvělá pohoda. Oba díly se mi líbí.

04.01.2018 4 z 5

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Kniha byla skvělá. Nemohla jsem se od ní odtrhnout.. nevěděla jsem, zda se bát, mít radost či brečet.. opravdu velmi zdárně napsané. Člověk se u čtení nenudil a zajímalo mě, co bude dál.

01.01.2018 4 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Dostala jsem se ke knize náhodou a opravdu mě překvapila.. chtěla bych znát zbytek tajemství a bavila jsem se skvělým humorem. Těším se na druhý díl

13.07.2017 4 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Bavila jsem se a líbilo se mi, jak hlavní hrdinka nešla rovnou do kolen a nepodlehla. Jejich špičkování stálo za to a moc se mi zamlouvá bratr Tristan. Na jeho příběh se těším. A závěr byl velmi zajímavě pojatý a trocha detektivní práce.. hezky čtivý a svižný příběh

07.12.2024 4.5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Zkusila jsem novou autorku a musím říct, byla to trefa do černého. Přesně moje dávka humoru, žhavého pnutí a nějakého drama. Mám ráda příběhy vdovec a děti.. Ve vztahu Briell a Julian mi chyběla trochu hloubka porozumění.. ale co už bavila jsem se a 4* ponechám.
Za mě nejvtipnější scénky kamarádů - vážně se takhle debatuje :D čuchám, že nás čeká i jejich příběh a moc se těším.

27.11.2024 4 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

První díl byl skvělý a druhý mě táhl mnohem víc. Možná i těmi spletitými osudy všech - přátel, rodiny a minulosti se moc těším na další příběhy a díly. Všechny jsou citlivé, dojemné a jedná se o léčení bolavých ran. Nalezení důvěry a lásky a nesmím zapomenout na vtip a šarm, to mám v oblibě.

17.10.2024 5 z 5