Lee7 Lee7 komentáře u knih

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Není špatná, ale trvalo mi než jsem se začetla. Kniha nejspíš není úplně můj styl, vše pro mne bylo zdlouhavé a ne moc vypovídající, než se v půlce kniha zlomila a začala mít lepší stoupající tendenci. Nu po prvním díle si ale nejsem jistá, zda stojí jít na další.. romantický román ale nezatracuji a třeba na nějaký pohodový klidný večer se bude hodit další díl :)

23.02.2019 3 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Pěkné a vtipné pokračování.. Bavila mne, přečteno za dva dny :) Těším se na další kluky, co je čeká..

07.02.2019 4 z 5

Švadlena Švadlena Rosalie Ham

Tak jo, asi to byla první myšlenka pro přečtení.. Mnoho postav, děj do sebe všude mi přišel zvláštně zasedací.. Ale když se člověk začetl od druhé poloviny, bylo to lepší a byla jsem ráda, za zajímavý příběh.

05.02.2019 3 z 5

Čest ničemy Čest ničemy Christi Caldwell

Historické romance mě baví, knížka byla vtipná na správných místech a děj nebyl zanedbaný a nudný. Hlavní hrdinka nebyla jen nudná nicka a to se mi líbilo.

04.02.2019 4 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Pořád dobré ...

31.01.2019 4 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Kniha se mi líbila, měla náboj a vtip. První část děje vyprávěno Gretou, druhá část Elecem.. pěkné čtení k večeru, když je venku ošklivě. :)

09.01.2019 4 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Tohle jsem nečekala, ale bavila mne.

07.01.2019 4 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Čtivé a hezké, ostatní mě bavily vic. Ale i tady jsem se měla na co těšit. Pěkná oddechovka.

07.01.2019 3 z 5

Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Stanislav Rudolf

Vážně jsem se nasmála a pobavila. :) Pěkná oddechovka

01.01.2019 3 z 5

Nepokořená Nepokořená Bertrice Small

Hezky napsaná, nebyla špatná, ale od autorky jsem zvyklá na trochu větší dávku... stojí za přečtení, ke dvěma dnům a přece jen utkví v paměti. :)

13.12.2018 3 z 5

Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Vtipné kalhotky, téma mne bavilo pro odpočinek a srandu to stálo za to. Nečekejte nic neznámého, ale rozhodně s ni nebyla nuda. Nasmála jsem se. :)

12.12.2018 4 z 5

Můj hříšný markýz Můj hříšný markýz Gaelen Foley

Pěkná kniha, hezky se četla a nádech akčnosti tomu nechyběl.. jsem zvědavá na další hrdiny románu.

12.12.2018 4 z 5

Zatmění Zatmění Winston Graham

No co čekat.. pořád napínavé, pořád něco silného... mám je v oblibě a čekám, co se stane dál

12.11.2018 4 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Tak to jsem nečekala... hrdinové byli skvělí, vtipný a vášnivý. Líbilo se mi pojetí muž v nesnázích a sebevědomí postav. Hezky napsáno a můžu doporučit. :)

12.11.2018 4 z 5

Kumánska princezná Kumánska princezná Jana Pronská

Děj pěkný, ale není to můj žánr.

12.11.2018 3 z 5

Noc po Vánocích Noc po Vánocích Sabrina Jeffries

Hezké vtipné a klidne na večer

09.11.2018 4 z 5

Warleggan - Nad propastí Warleggan - Nad propastí Winston Graham

Vždycky mě zajímá jak daleko se dostanou jejich životy. Velmi hezky napsané..

02.11.2018 4 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

strhující a smutné

30.10.2018 4 z 5

Jeremy Poldark - Nový začátek Jeremy Poldark - Nový začátek Winston Graham

Je to doják a pěkně napínavé. :)

30.10.2018 4 z 5

Temné noci Temné noci Nora Roberts

Pěkně čtivé příběhy, jsem zvyklá na delší rozpracování knih, ale jako na dobrou noc něco hezkého a nočního :)

28.10.2018 4 z 5