Lee7 komentáře u knih
Pěkné zakončení posledního dílu a opravdu jsem to pozadí nečekala. Asi nejlépe zpracovaný díl.
Tehle díl se mi líbil, ale byla bych ráda kdybychom se konečně dobrali nějakému konci. :) JE to napínák :D
Asi z těch, co jsem doposud četla nejlepší.. Pořád se některé věci opakují a myslím, že by se daly díly záčknout na méně dílů.. ale co už, jdu na další, ať vím nám dopadnou :)
Hodně scén se opakuje, čekám co se bude dít a ono pořád není tak žhavé.. I když konec byl jasný a teď si říkám, co se bude dít.. Proč... Jdu na další díl a uvidíme. Pořád lepší než 50 odstínů, tato spisovatelka alespoň píše zajímavěji.
Líbila se mi, ale první díl byl zajímavější. Konec skvělý a počkám co bude v třetím dílu...
Musím říct, že jsem si příběh a linii děje oblíbila asi až od půlky. První byla zdlouhavá, ale zajímavě dělaná. Cestování časem mám ráda. Děj je nakonec poutavě napsaný a člověk se musí dát pozor na mnoho postav.. No jsem zvědavá co mne čeká v dalších dílech.
Možná až následně zkouknu seriál, vypadá, že bude stát za shlédnutí. :)
Pěkné zakončení série. Trochu růžové a něco se opakovalo, ale bavila jsem se.
Sérii Zrzku jsem si nechala nakonec, protože je rozdělená na 3 díly. A oba hrdiny jsem si zamilovala. Baví mě jejich příhody. Sem tam opakující se scény. Ale mě to tolik nevadilo, připomínají mi každodenní život člověka :D Doufám, že další díl bude více rozvinut...
Kniha byla vtipná se zajímavými recepty. Ale na můj vkus pěkně střeštěná.. Roxie mi a její rys chování mi přišel dost puberťácký.. škoda že se děj a některé scény opakovaly. Ale jinak jsem si knihu užila. Vypadá, že budeme mít další zajímavou sérii..
Prostě moc hezký příběh. Vtipný a těšila jsem se na něj. Čekám zda bude jejich kamarádka další nebo to byl konec?
Když už jsem u té pohody. Jdu na další díl. Ale musím říct že předchozí se mi líbil asi ze všech nejvíc.
Když potřebuji vtipný a romantický příběh na jeden večer. Ano tohle je ono.. moc hezké ale uvítala bych i více děje. ;) těším se na další díl
Tehle díl bude patřit mezi moje favority.. trochu mám obavy co vyvede Vishous k Jane.. Lassitera zbožňuji a trochu mi chybí, že už nemůže být tak vidět. Ale Xcor a Laya, Quin a Blay no prostě úžasné jako vždycky. Řekla bych že v dílu bylo méně vtipu více emocí. Nemohla jsem se odtrhnout.. Těším se na pokračování a očekávám že díly budou i o Bastardech..
Začíná být pěkně těžké si všechny pamatovat :D
Asi nejlehčí ze všech, ale vtipný a bavila jsem se u pošťuchování. Babičky a ségry :) pěkně to okořenily.
Musím říct, že mě díl překvapil. Ale byla jsem spokojená. :) Pořád dost humoru a zábavy..
Hezké čtení se zajímavým příběhem o dvou lidech co k sobě hledají cestu. Z trilogie se mi líbila nejvíce.
Knížka čtivá, zajímavý příběh a dobrá zápletla. Sice bylo jasné, kdo za co může a co kdo provedl. Ale jinak jsem byla spokojená. Přečteno za jeden večer.
Velmi hezké podmanivé čtení. Věci se opakovaly, ale řekla bych z důvodu myšlenek a pocitů hlavní postavy.