Lee7 komentáře u knih
Celá série byla moc hezká a při sychravějších dnech dokázaly hezky naladit a zasmát se. Líbilo se mi, že ostatní hrdinky i zde v příběhu byly i nadále vidět a mohly jsme si naposledy užít jejich strasti. Rafe a Hannah jsou krásný pár a Vánoce miluji.
Jj Daisy kokta, byla skvělá, chytrá a bojovná. Jsem ráda, že se nám více odhalil její charakter a Swifta jsem si užila. Moc hezký díl a v rámci Čekanek mohu jen doporučit. Užít si trochu legrace..
Oni jsou pohádkově krásné a člověk se u nich vůbec nenudí. Přečteno za večer.
Opravdu jsem se pěkně bavila a víc než u prvního dílu. Čekanky mají něco do sebe. :)
Tohle jsem opravdu nečekala.. příběh byl humorný, hezký a bavila jsem se. Četla se sama a mohu jen doporučit. Konec si nenechte ujít :)
Tak tahle kniha mě překvapila. A konec jsem takový nečekala.. pěkně sepsáno a člověk se dost sžije s hlavními postavami.
Nj prostě příběhy jsou příběhy a nejméně do půlky jsem nevěděla, kdo je vrah. Pěkné jako vždy :)
Kniha není špatná, bavila jsem se u ní a příběh hezký pro jeden večer. :)
Přečteno rychle ale knížka nebyla tak dobrá jako jiná. Zápletka sice z historie ale nic nečekaného.. pro klidný večer proč ne.
Knížka pěkná a vtipná :) lehká oddechovka.. čekala jsem trochu větší hloubku..nevadí jsem zvědavá co bude v dalším díle.
Moc hezký příběh, čtivý a vtipný. Autorku mám ráda a patří mezi mé oblíbenkyně. U jejich knížek si vždycky odpočinu a pobavím. :)
Stále pěkné a čtivé. Čekám na další díl. Přečtení mám spíše mnoho otázek než odpovědí.
Nechala jsem se unést a četla celou noc. Pěkná, pořád těžké záhady, ale jsem ráda, že se dějově v knize posouváme dopředu. Nemůžu se dočkat, co se bude dít v dalším díle...
Přečteno jedním dechem. Byla ještě lepší než první díl a zajímavá. Jsem ráda, že nám spisovatelka ukázala, kdo je Amelie. Jdu na třetí díl, protože to si nechci nechat ujít...
Na spisovatelku jsem narazila náhodou a příběhy s trochou mysteriozity jsou pro mne zajímavé. Příběh se četl pěkně a zanechal ve mě nádech tajemna, které se snad zas trochu ukáže v dalším díle. Jen škoda, že rozluštění záhady bylo tak rychlé a ukončené..
Vážně musí to být tak napínavé.. jsem na trní co se bude dít. Moc jsem si užila druhý díl..
Vtipná, hezká na jeden večer. Série se mi líbila a patří prostě mezi oddechovky. Nic náročného..